Byłem dziś z córkami (6 i 10lat). Film bardzo się im podobał. W sumie mnie też. Młodsza, nawet wieczorem w łóżku wspominała film. Na sali widziałam i młodsze dzieci, wyglądały na 3,5-4 latki. Wszystkie z kina wychodziły z "bananem" na ustach.
Animacja na najwyższym poziomie. 3D tez nie drażniło, powiedziałbym że nawet poprawiły odbiór.
Jedyne co nie przypadło mi do gustu (dorosłemu) to mix zwierząt. Chodzi o to że autorzy za bardzo "zaszaleli": żółwiom doprawiali skrzydła, wieloryby biegały po pustyni, dziki kot o "twarzy" sowy, myszki z trąbami, psina z paszczą krokodyla itd. Myślę że prehistoryczne zwierzęta były na tyle różnorodne i ciekawe, że można było się obyć bez takich krzyżówek.
Rozumiem, że warto pójść na film. Bo pamiętam jak oglądałem pierwszy raz zwiastun to tak sobie myślałem ,,Chyba nie pójdę na film, bo film nie będzie super''. Teraz mnie trochę interesuje. Proszę mi jak najszybciej odpowiedzieć na ten temat.
A więc film jest naprawdę świetny,ciekawy i dla każdego. (:
Tutaj to opisałam : http://www.filmweb.pl/film/Krudowie-2013-258739/discussion/%C5%9AWIETNY+FILM+DLA +KA%C5%BBDEGO.,2176071
Jak już pisałem film super, moja córka jeszcze wieczorem wspominała najśmieszniejsze momenty filmu i teraz chcę grę Krudowie (podobno ma być wydana niedługo).
Warto pójść. Nie wiem jak z Twoim poczuciem humoru, ale ja bawiłam się świetnie :) Dzieci lat 8 i 4 również :)