Wie ktoś może jakie będzie ograniczenie wiekowe dla tego filmu, pytam bo może wybiorę się z bratem na ten film do kina
Też mnie to interesuje. Opis filmu jest bardzo niewiele mówiący. Ale do polskiej premiery jeszcze trochę czasu chuba ;)
Raczej nie będzie ograniczeń wiekowych. Film jest skierowany do młodszej widowni, jest w nim sporo akcji, ale takiej w kreskówkowym stylu. Więc spokojnie można zabierać młodsze rodzeństwo, chrześniaków, dzieci sąsiadów, czy kogo tam jeszcze chcecie. :) Oczywiście, o ile nie są to mali panikarze...
Haha, tak odnośnie kreskówkowego stylu, znalazłam w jednym z tekstów o filmie: "To na ogół slapstic w stylu Looney Tunes – buch, szast, prast, pianino, to znaczy głaz, z nieba, sami rozumiecie" ;) Chyba mi się podoba, chociaż recenzja sugeruje, że to tylko raczej dla dzieci. Ale przynajmniej mamy odpowiedź na pierwsze pytanie z tego wątku ;) A, recenzja na blogu o animacji 3D pod adresem wwwXfull3dXpl (zamieńcie tylko X na kropki...).
Zgadza się, film bez ograniczeń wiekowych. Byłam z bratanicą w wieku 6,5 lat i było ok. Jest kilka momentów troszkę strasznych dla dziecka, ale nic nie wykracza poza standard w tego typu bajkach dla dzieci.
od kiedy takie filmy mają ograniczenia wiekowe a tak właściwie to ile twój brat ma lat
nie ma ograniczenia wiekowego, byłam w kinie dwa dni temu i na sali znajdowały sie dzieci od 4 lat .
Film jest zabawny i akurat dla dzieciaka, więc bez problemu można iść z pociechą :)
Byłem dziś z córkami (6 i 10lat). Film bardzo się im podobał. W sumie mnie też. Młodsza, nawet wieczorem w łóżku wspominała film. Na sali widziałam i młodsze dzieci, wyglądały na 3,5-4 latki. Wszystkie z kina wychodziły z "bananem" na ustach.