PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=258739}

Krudowie

The Croods
2013
7,0 82 tys. ocen
7,0 10 1 81542
6,8 20 krytyków
Krudowie
powrót do forum filmu Krudowie

Wie ktoś może jakie będzie ograniczenie wiekowe dla tego filmu, pytam bo może wybiorę się z bratem na ten film do kina

Ireks96

Nie mam ci zielonego pojecia. Ale do pytania sie dolanczam

Ireks96

Też mnie to interesuje. Opis filmu jest bardzo niewiele mówiący. Ale do polskiej premiery jeszcze trochę czasu chuba ;)

miss_missouri

Raczej nie będzie ograniczeń wiekowych. Film jest skierowany do młodszej widowni, jest w nim sporo akcji, ale takiej w kreskówkowym stylu. Więc spokojnie można zabierać młodsze rodzeństwo, chrześniaków, dzieci sąsiadów, czy kogo tam jeszcze chcecie. :) Oczywiście, o ile nie są to mali panikarze...

niemamzegarka

Haha, tak odnośnie kreskówkowego stylu, znalazłam w jednym z tekstów o filmie: "To na ogół slapstic w stylu Looney Tunes – buch, szast, prast, pianino, to znaczy głaz, z nieba, sami rozumiecie" ;) Chyba mi się podoba, chociaż recenzja sugeruje, że to tylko raczej dla dzieci. Ale przynajmniej mamy odpowiedź na pierwsze pytanie z tego wątku ;) A, recenzja na blogu o animacji 3D pod adresem wwwXfull3dXpl (zamieńcie tylko X na kropki...).

ocenił(a) film na 6
niemamzegarka

Zgadza się, film bez ograniczeń wiekowych. Byłam z bratanicą w wieku 6,5 lat i było ok. Jest kilka momentów troszkę strasznych dla dziecka, ale nic nie wykracza poza standard w tego typu bajkach dla dzieci.

ocenił(a) film na 7
Ireks96

od kiedy takie filmy mają ograniczenia wiekowe a tak właściwie to ile twój brat ma lat

ocenił(a) film na 8
damin529111

Może oglądał "Roman Barbarzyńca" i teraz woli się dopytać?

ocenił(a) film na 6
Ireks96

nie ma ograniczenia wiekowego, byłam w kinie dwa dni temu i na sali znajdowały sie dzieci od 4 lat .
Film jest zabawny i akurat dla dzieciaka, więc bez problemu można iść z pociechą :)

ania234

Warto zabrać Kuzynkę która ma 6 Lat ?

ocenił(a) film na 8
Iron_Man19

Byłem dziś z córkami (6 i 10lat). Film bardzo się im podobał. W sumie mnie też. Młodsza, nawet wieczorem w łóżku wspominała film. Na sali widziałam i młodsze dzieci, wyglądały na 3,5-4 latki. Wszystkie z kina wychodziły z "bananem" na ustach.

ocenił(a) film na 6
Iron_Man19

pewnie że tak

Ireks96

z tego co wiem film jest od 40 lat