Film Świetny! ale bardzo ciężki, super muzyka, zdjęcia gra aktorska a co do G8 to oni są śmieszni!, zbierają się takie pingwiny z kasą jak lodu popierniczą sobie coś żeby nie było że nic nierobią i nic nie jest lepiej na tym świecie, Ameryka to tylko POKÓJ i POKÓJ słyszę chcieli wywalić Husajma wywalili a po co oni tam jeszcze siedzą? tygodniowo wydają na wojnę w Iraku mld. $ ile by żywności kupili Afryce. Dla ropy tak samo ile zginęło cywilów przez amerykanów a o torturach niewspomnę. Polecam także film "Pan życia i śmierci" gdzie pokazane jest że Kraje należące do ONZ handlują najwięcej bronią minn. USA, Rosja, Francja, Chiny.
zgazam się że film świetny,muzyka,zdjęcia,gra wspaniałe.
co do G8 to częściowo racja,ale z drugiej strony jest tam wiele osób którym naprawdę zależy żeby coś zmienić i pomóc,czasami daje to efekty,wprawdzie może nie widać tego w skali światowej,ale mam nadzieję że powoli i systematycznie da rade coś zrobić,o Ameryce nie będę mówić bo nie chcę się wyrażać,ale oni robią tak jak im akurat wygodnie politycznie,wkurza to oczywiście,ale myślę że ostatnio dużo się o tym mówi,zwłaszcza osoby których słuchają inni,więc może bedzie lepiej
co do Iraku,,ja jestem przeciwniczką wojny,ale nie wiem czy wycofać się teraz to byłby dobry pomysł,wielu bezbronnych ludzi pozostawionoby sobie samym,z pewnością znalazłby się drugi Saddam,lub któreś z bogatszych ugrupowań terrorystycznych szybko by to wykorzystało.
co do Afryki,mam nadzieję że bogate państwa przejrzą w końcu na oczy i coś zaczną robić,ponieważ już niedługo bieda,aids i wojny domowe,nie będą tylko problemem "czarnego ladu", i szczerze mówiąc sytuacja w Afryce wkurza mnie bardziej niż cokolwiek innego,bo podczas gdy nie tylko politycy z innych kontynentów ale rownież zwykli obywatele coraz częściej chorują z powodu otyłości,w afrykańskich wsiach dzieci na ulicach umierają z głodu lub braku opieki medycznej