PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=200092}

Krwawy diament

Blood Diamond
2006
7,5 269 tys. ocen
7,5 10 1 268522
6,9 42 krytyków
Krwawy diament
powrót do forum filmu Krwawy diament

SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER

umiera w kazdym filmie?

no dobra, przesadzam, PRAWIE w kazdym. tak sobie mysle, ze jest w tym naprawde dobry i jak zwykle nie zawiodl, w tym filmie rowniez dobrze mu wyszla scena umierania :)

horovitz

Moze ma to związek z tym, ze większośc jego filmów to biografie, biografie konczą się zwykle śmiercią... Wiem, ze Krwawy Diament to nie zadna biografia, ale... Moze najwidoczniej DiCaprio lubi sobie, umrzeć jeszcze raz, aby po raz kolejny odrodzić się na nowo i zagrać jeszcze lepiej?:)
Pozdrawiam:)

number_nine

Lubi się chłopak poswięcać... fakt. Ja też zwróciłam na to uwagę i lekko mnie to zdegustowało. Ale ogólnie film jest niezły - przewyższył moje oczekiwania.

bicorn

Umiera, bo... Tak jest w scenariuszu. Gra trudne role. Jego postacie to ludzie, którzy zawsze się poświęcają. Dlatego...

ocenił(a) film na 8
horovitz

ja pier.... kur .... weszlem tutaj bo myslalem ze bedziesz go krytykowal dlaczego on zagral w tym filmie.. a tu widze pytanie " umiera w kazdym filmie ?" tak oto zdradziłes mi końcówke filmu... ale to wkurza !

GrayMan

trzeba było przeczytać jeszcze raz i się zastanowić, było napisane:
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
:) Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 10
number_nine

ja tez to zauwazylam ze umiera prawie w kazdym filmie .A jak teraz oglądałam infiltracje to sie strwsowalam...:) ale fakt umierać potrafi naprawde dobrze Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
number_nine

ja tez to zauwazylam ze umiera prawie w kazdym filmie .A jak teraz oglądałam infiltracje to sie strwsowalam...:) ale fakt umierać potrafi naprawde dobrze Pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
horovitz

Nie no, bez przesady. Ale niezły temat żeby wkręcić trochę fanów Leo :)