Krwawy ring

Ring of Death
2008
5,9 1,6 tys. ocen
5,9 10 1 1604
Krwawy ring
powrót do forum filmu Krwawy ring

Jak w opisie, walka cycki, krew, śmierć. FILM GODNY POLECENIA

Pan Mistrz

Zachęcające... :-]
jednak nie mam ochoty go zobaczyć :-)

ocenił(a) film na 5
aAccarl7

cycki masz w necie i to nie jest powód aby obejrzeć film...

ocenił(a) film na 4
patkot28

Kurde ten film miał tak denne wątki, łatwą do przewidzenia fabułę (bohater z mocą miłości), a jednak było w nim coś takiego że oglądałem dalej ;d
Film opiera się na agresji i krewi, więc pewnie dlatego tak chętnie oglądałem bo miałem zły dzień.. Ogólnie oglądałem go od połowy, ale i tak oceniam na 4/10 ;]

ocenił(a) film na 5
Zakerr

końcówka fajna.... główny bohater został wystawiony do walki z "prezydentem", pokonał go; FBI dowiedziało się o terrorze w więzieniu i aresztowało naczelnika, wsadzając go później do tego samego więzienia.... hehe

ocenił(a) film na 7
patkot28

Witam. Jak dla mnie to końcówka filmu była do przewidzenia. Zwłaszcza motyw wsadzenia naczelnika do tego samego więzienia już z drugiej strony krat. To był powielony motyw. Dokładnie tak samo było w serialu Prison Break w którym to naczelnika więzienia grał notabene ten sam aktor:) Podobną rolę grał tam również "Prezydent":) Ogólnie dużo podobieństw. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
raf_filmweb

Oczywiście pomyliło mi się. W serialu " Prison Break" za kratki w roli więźnia wrócił szef oddziału straży więziennej a nie naczelnik więzienia. No ale zamysł ten sam. Takie małe sprostowanie.

ocenił(a) film na 3
Pan Mistrz

Nie polecam, silikony.
Jak w opisie, słaba sceny walki, silikony, marna gra aktorska.
;P

Ogólnie mówiąc, nic ciekawego, słabiuuutko.