PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=246401}

Krwiożercze szczęki

Spring Break: Shark Attack
2005
4,8 837  ocen
4,8 10 1 837
1,0 2 krytyków
Krwiożercze szczęki
powrót do forum filmu Krwiożercze szczęki

Któż mógł przypuszczać, że po takich gigahitach jak chociażby "Mordercze Mrówki", czy też "Krwiożercza Małpa", Telewizja PFUbliczna zaserwuje nam kolejny przebój z tej samej półki? Z pewnością będzie to następny kandydat do ekranowego hitu tygodnia!

Nie przegapcie! :)

ocenił(a) film na 2
markomdm

wydaje mi się, ze jednak ten "przebój" nie jest z tej samej półki, pamiętam jak oglądałem kiedyś(nie znając tytułu filmu) i nie przypuszczałem, że się tak zakończy. raczej mnie film ten śmieszył. warto do tej ,kolekcji dodać taki hit jak zabójcze pająki(nie pamiętam tytułu bo nie warto) w którym to filmie pająki z Amazonii zaczęły zabijać w miasteczku w stanach, bo zamieszkały w szopie oraz piwnicy na wina(chyba ten film też mnie śmieszył, aczkolwiek już nie pamiętam)
słuszna uwaga tvp wypełnia swoją misję, nie mogę się doczekać aż powstanie kanał tvp seriale:p

ocenił(a) film na 4
markomdm

Spodziewałem się jednak innego filmu - ciężko zestawić go z wymienionymi wcześniej tytułami. Sam w sobie nie był zły, ale mnie nie wciągnął. Ot taka miłosna historyjka dla młodzieży z wrzuconym w sumie na siłę wątkiem z rekinami. Czekam na inne propozycje TVP ;)

ocenił(a) film na 3
markomdm

:D to ja dodam do listy hiciorów TVP niedawno emitowany film ze świetną Tarą Reid (haha) "Żmije" oraz jakiś czas temu "Alone in the dark:wyspa cienia" i "Zemsta niedźwiedzicy".
Należy także wspomnieć o niezliczonych hitach, jakimi wieczorami karmi nas TV4, gdyż tamtejsze "horrory" przewyższają wszystkie razem wzięte z TVP, chociażby "Pająki" (ponoć horror sci-fi ;) "Ośmiornica, "Krokodyl zabójca" -jak mi się coś jeszcze przypomni to dopiszę.. Z pewnością na dniach wyemitują coś jeszcze co można umieścić w tym poście.

ocenił(a) film na 6
Baby_Black27

Faktycznie wymieniecie same najlepsze produkcje pusczane w tv - ale chyba nic nie przebija piętna wilkołaka....:) ale ten film jednak był chyba o klasę wyżej niż tamte gnioty, tak 5+ można dać.

użytkownik usunięty
markomdm

Nie wiem czemu ale kusi mnie żeby wystawić 1 :D Czasem nachodzi mnie takie coś i nie mogę się powstrzymać choćby nie wiem co :P Sorry, nie wygram z tym, wybaczcie, siła wyższa- 1 :P

ocenił(a) film na 4

Patrzcie co dzisiaj w nocy leci:

http://www.filmweb.pl/film/Krwawy+obiad-1987-95227

Padłem :DDDDD

markomdm

a dzisiaj http://www.filmweb.pl/film/Tygrys+ludojad-2007-419891 :D oglądaliście ??

ocenił(a) film na 3
Nika00

Ostatnio leciał super horror "Rekiny strefa śmierci" :))

ocenił(a) film na 4
Baby_Black27

Ta, ale ogólnie jakoś mniej kiczu serwują ostatnio TV, poprawia się... chyba :)))