7,3 4,9 tys. ocen
7,3 10 1 4856
6,7 3 krytyków
Kryminalni: Misja Śląska
powrót do forum filmu Kryminalni: Misja Śląska

mocny film

ocenił(a) film na 9

wow dzisiaj w nocy oglądałam na tvn style i sprawił na mnie ogromne wrażenie.

beciami

Jeden z najlepszych polskich seriali moim zdaniem! Szkoda że zakończyli go w taki sposób :( Dziś to już nie ma takich seriali, teraz można się ogłupiać na Szpitalach, Mariach Wesołowskich, w11 itp badziewiom .... ;/

ocenił(a) film na 9
Wifirifi

ja widziałam film, serial też ciekawy, ale film ma w sobie sporo poweru. marię wesolowską lubię, pośmiać się idzie

beciami

A no faktem jest że pośmiać się można :D

ocenił(a) film na 8
beciami

Czy to leciało w "jednym kawałku" ? jako film? czy był podzielony na odcinki? tzn mówię o tym co oglądałaś na style, bo ja oglądałem to dawno jak jeszcze serial leciał i było to rozłożone na 3 odcinki chyba.

ocenił(a) film na 9
Edmond__Dantes

z tego, co sobie przypominam (a z moją pamięcią bywa różnie), leciało to w całości :) dodam, że żaden polski film tak mną nie wstrząsnął, jak ten. trafiłam przypadkowo na niego, akurat przerzucałam kanałami. naprawdę, miałam "ciary"!

ocenił(a) film na 8
beciami

Fakt patrząc na ten film jako na polski thriller to jest wybitny;) oglądałaś "róże"?? to trochę inny film, ale ten mną wstrząsnął tak, że z kanapy spadłem...

ocenił(a) film na 9
Edmond__Dantes

szczerze, to nie widziałam, bo nie przepadam za polskimi filmami;) poza paroma wyjątkami, natomiast słyszałam wiele pozytywnych opinii odnośnie "Róży" i może kiedyś obejrzę, gdy poleci w tv.

ocenił(a) film na 8
beciami

Szczerze polecam!!! Dla mnie film na 10!! Nie czekaj aż będzie w tv tylko obejrzyj w necie, nie jest długi a naprawdę warto!!! Gdybyś obejrzala to daj znac, jestem ciekaw Twojej opinii:-(

beciami

Ja miałem ciry jak na końcu Grabarz i Basia są na ławce w parku i jedzą watę cukrową i patrzą w kamerę ( miałem ciary)