wow dzisiaj w nocy oglądałam na tvn style i sprawił na mnie ogromne wrażenie.
Jeden z najlepszych polskich seriali moim zdaniem! Szkoda że zakończyli go w taki sposób :( Dziś to już nie ma takich seriali, teraz można się ogłupiać na Szpitalach, Mariach Wesołowskich, w11 itp badziewiom .... ;/
ja widziałam film, serial też ciekawy, ale film ma w sobie sporo poweru. marię wesolowską lubię, pośmiać się idzie
Czy to leciało w "jednym kawałku" ? jako film? czy był podzielony na odcinki? tzn mówię o tym co oglądałaś na style, bo ja oglądałem to dawno jak jeszcze serial leciał i było to rozłożone na 3 odcinki chyba.
z tego, co sobie przypominam (a z moją pamięcią bywa różnie), leciało to w całości :) dodam, że żaden polski film tak mną nie wstrząsnął, jak ten. trafiłam przypadkowo na niego, akurat przerzucałam kanałami. naprawdę, miałam "ciary"!
Fakt patrząc na ten film jako na polski thriller to jest wybitny;) oglądałaś "róże"?? to trochę inny film, ale ten mną wstrząsnął tak, że z kanapy spadłem...
szczerze, to nie widziałam, bo nie przepadam za polskimi filmami;) poza paroma wyjątkami, natomiast słyszałam wiele pozytywnych opinii odnośnie "Róży" i może kiedyś obejrzę, gdy poleci w tv.
Szczerze polecam!!! Dla mnie film na 10!! Nie czekaj aż będzie w tv tylko obejrzyj w necie, nie jest długi a naprawdę warto!!! Gdybyś obejrzala to daj znac, jestem ciekaw Twojej opinii:-(