PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92}

Krzyk 2

Scream 2
1997
6,2 38 tys. ocen
6,2 10 1 38465
6,3 29 krytyków
Krzyk 2
powrót do forum filmu Krzyk 2

"Każdy sequel ma kilka podstawowych zasad:
1. Ciał jest więcej
2. W sequelu możesz zginąć, nawet gdy jesteś dziewicą
3. Zawsze sprawdź, czy morderca jest na pewno martwy, bo bohater może zginąć"

ocenił(a) film na 10
_Kim_

Jesli...
... nie chcesz dac siebie poznac to nie ma sprawy... tylko napisz mi, zebym wiecej nie zadawal Tobie takich pytan!

ocenił(a) film na 8
pablo

Naprawde
nie mam nic przeciwko Twoim pytaniom , tylko naprawde nie cały swiat musi wiedzieć wszystko o mnie i naprawde daje sie poznać tylko powoli ......

ocenił(a) film na 10
_Kim_

No to...
...ciekawe czemu nie chcesz mi powiedziec, ile tak naprawde masz lat? Przeciez to pytanie jest takie proste i nie mowi o Tobie wszystkiego

ocenił(a) film na 8
pablo

Wcale
nigdy nie powiedziałam, że nie chce powiedzieć ile mam lat!! A skoro nie mówi o mnie wszystkiego to czemu to jest dla Ciebie takie ważne?

ocenił(a) film na 10
_Kim_

To...
... jest dla mnie takie wazne, bo lubie wiedziec z kim rozmawiam :)) A gdybym znal wiek - to juz cos...

użytkownik usunięty
pablo

No ....
więc to "coś" to dwa lat różnicy między Toba a mną

ocenił(a) film na 8
pablo

....więc
daj mi sie nacieszyc tym chociarz przez chwilę ( specjalnie zrobiłam to tak wcześnie , żeby być jak najdłużej)

ocenił(a) film na 10
_Kim_

Prosze bardzo...
... naciesz sie, ze jestes wyzej ode mnie :)))

ocenił(a) film na 8
pablo

Juz
sie naciaszylam , tylko teraz dzieki TOBIE mam duuuuuuuuuzo gorszy humor,:(((

ocenił(a) film na 10
_Kim_

Eeeee...
Nie przejmuj sie mna - i USMIECHNIJ SIE!!! :)

ocenił(a) film na 8
pablo

A dzis
bylam zajeta i nie miałam czasu i nie zagłosowałam i spadłam i teraz mi troche zejsdzie zanim bede 19 ( byłabym za Toba a zreszta urodziłąm sie 19-tego)

ocenił(a) film na 10
_Kim_

Ooo....
19-tego? :)) tylko ktorego miesiaca i roku - it`s the final question :)

ocenił(a) film na 8
pablo

to byłoby
za łatwe jakbym Ci powiedziała( musisz zasłuzyć na tak cenne wiadomosci:)))!!!!!)

ocenił(a) film na 10
_Kim_

Ale...
... to ja jeszcze sobie nie zasluzylem na tak cenne wiadomosci?

ocenił(a) film na 8
pablo

Na aż tak
cenne to chyba nie....... ale chodzi mi o to,że nie wszyscy musza od razu wiedziec ile mam lat i kiedy mam urodziny(a jak chcesz mi zlozyc zyczenia to rob to kazdego 19-tego)

ocenił(a) film na 4
_Kim_

Po co się wysilać!
Po pierwsze jak mówisz że nie chodzi ci o punkty, to aż mnie skręca ze śmiechu.... To w takim razie prosze mi powiedzieć co robią te wszystkie durne komentarze ??!!! - jak chcesz sobie popaplać to zajrzyj na czaty na wp lub onetu, a nie zaśmiecaj forum.
Po drugie to niewiem jaki jest sens w pisaniu jednolinijkowych bzdetów skoro zostaną one w każdej chwili usunięte - oznaczone plakietką ŚMIECI - lub pożegnasz się ze swoim kontem (to nie jest groźba). Jak nie masz czego pisać to idź do siłowni, albo wyjdź na dwór przewietrzyć mózg, a jak nie pomoże to załatw sobie faceta na noc, to moze cie powstrzyma i znajdziesz nowy cel w życiu.
Powodzenia.

ocenił(a) film na 10
Morolg

He He He......
Wiec po co je czytasz - wlasnie widac, ze nasze komentarze Ci sie spodobaly i tez chcialbys z nami podyskutowac, tylko ze akurat ja nie mam na to najmieszej ochoty - bo skoro sam nie wiesz, kim jestes to proponuje, zebys sie najpierw sam tego dowiedezial i... odnalazl jakis cel w zyciu. A jesli tamto z ta noca to byla propozycja, bo tak to wlasnie zabrzmialo, ZAPOMNIJ O TYM!!! Nie ze mna takie numerki, szukaj dalej... moze znajdziesz kogos odpowiedniego, kto bedzie mial na to ochote z Toba...

ocenił(a) film na 4
_Kim_

Po co się wysilać!
Po pierwsze jak mówisz że nie chodzi ci o punkty, to aż mnie skręca ze śmiechu.... To w takim razie prosze mi powiedzieć co robią te wszystkie durne komentarze ??!!! - jak chcesz sobie popaplać to zajrzyj na czaty na wp lub onetu, a nie zaśmiecaj forum. Po drugie to niewiem jaki jest sens w pisaniu jednolinijkowych bzdetów skoro zostaną one w każdej chwili usunięte - oznaczone plakietką ŚMIECI - lub pożegnasz się ze swoim kontem (to nie jest groźba). Jak nie masz czego pisać to idź do siłowni, albo wyjdź na dwór przewietrzyć mózg, a jak nie pomoże to załatw sobie faceta na noc, to moze cie powstrzyma i znajdziesz nowy cel w życiu. Powodzenia.