"Każdy sequel ma kilka podstawowych zasad:
1. Ciał jest więcej
2. W sequelu możesz zginąć, nawet gdy jesteś dziewicą
3. Zawsze sprawdź, czy morderca jest na pewno martwy, bo bohater może zginąć"
Jesli...
... nie chcesz dac siebie poznac to nie ma sprawy... tylko napisz mi, zebym wiecej nie zadawal Tobie takich pytan!
Naprawde
nie mam nic przeciwko Twoim pytaniom , tylko naprawde nie cały swiat musi wiedzieć wszystko o mnie i naprawde daje sie poznać tylko powoli ......
No to...
...ciekawe czemu nie chcesz mi powiedziec, ile tak naprawde masz lat? Przeciez to pytanie jest takie proste i nie mowi o Tobie wszystkiego
Wcale
nigdy nie powiedziałam, że nie chce powiedzieć ile mam lat!! A skoro nie mówi o mnie wszystkiego to czemu to jest dla Ciebie takie ważne?
To...
... jest dla mnie takie wazne, bo lubie wiedziec z kim rozmawiam :)) A gdybym znal wiek - to juz cos...
....więc
daj mi sie nacieszyc tym chociarz przez chwilę ( specjalnie zrobiłam to tak wcześnie , żeby być jak najdłużej)
Juz
sie naciaszylam , tylko teraz dzieki TOBIE mam duuuuuuuuuzo gorszy humor,:(((
A dzis
bylam zajeta i nie miałam czasu i nie zagłosowałam i spadłam i teraz mi troche zejsdzie zanim bede 19 ( byłabym za Toba a zreszta urodziłąm sie 19-tego)
Ooo....
19-tego? :)) tylko ktorego miesiaca i roku - it`s the final question :)
to byłoby
za łatwe jakbym Ci powiedziała( musisz zasłuzyć na tak cenne wiadomosci:)))!!!!!)
Na aż tak
cenne to chyba nie....... ale chodzi mi o to,że nie wszyscy musza od razu wiedziec ile mam lat i kiedy mam urodziny(a jak chcesz mi zlozyc zyczenia to rob to kazdego 19-tego)
Po co się wysilać!
Po pierwsze jak mówisz że nie chodzi ci o punkty, to aż mnie skręca ze śmiechu.... To w takim razie prosze mi powiedzieć co robią te wszystkie durne komentarze ??!!! - jak chcesz sobie popaplać to zajrzyj na czaty na wp lub onetu, a nie zaśmiecaj forum.
Po drugie to niewiem jaki jest sens w pisaniu jednolinijkowych bzdetów skoro zostaną one w każdej chwili usunięte - oznaczone plakietką ŚMIECI - lub pożegnasz się ze swoim kontem (to nie jest groźba). Jak nie masz czego pisać to idź do siłowni, albo wyjdź na dwór przewietrzyć mózg, a jak nie pomoże to załatw sobie faceta na noc, to moze cie powstrzyma i znajdziesz nowy cel w życiu.
Powodzenia.
He He He......
Wiec po co je czytasz - wlasnie widac, ze nasze komentarze Ci sie spodobaly i tez chcialbys z nami podyskutowac, tylko ze akurat ja nie mam na to najmieszej ochoty - bo skoro sam nie wiesz, kim jestes to proponuje, zebys sie najpierw sam tego dowiedezial i... odnalazl jakis cel w zyciu. A jesli tamto z ta noca to byla propozycja, bo tak to wlasnie zabrzmialo, ZAPOMNIJ O TYM!!! Nie ze mna takie numerki, szukaj dalej... moze znajdziesz kogos odpowiedniego, kto bedzie mial na to ochote z Toba...
Po co się wysilać!
Po pierwsze jak mówisz że nie chodzi ci o punkty, to aż mnie skręca ze śmiechu.... To w takim razie prosze mi powiedzieć co robią te wszystkie durne komentarze ??!!! - jak chcesz sobie popaplać to zajrzyj na czaty na wp lub onetu, a nie zaśmiecaj forum. Po drugie to niewiem jaki jest sens w pisaniu jednolinijkowych bzdetów skoro zostaną one w każdej chwili usunięte - oznaczone plakietką ŚMIECI - lub pożegnasz się ze swoim kontem (to nie jest groźba). Jak nie masz czego pisać to idź do siłowni, albo wyjdź na dwór przewietrzyć mózg, a jak nie pomoże to załatw sobie faceta na noc, to moze cie powstrzyma i znajdziesz nowy cel w życiu. Powodzenia.