PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92}

Krzyk 2

Scream 2
1997
6,2 38 tys. ocen
6,2 10 1 38460
6,3 29 krytyków
Krzyk 2
powrót do forum filmu Krzyk 2

"Każdy sequel ma kilka podstawowych zasad:
1. Ciał jest więcej
2. W sequelu możesz zginąć, nawet gdy jesteś dziewicą
3. Zawsze sprawdź, czy morderca jest na pewno martwy, bo bohater może zginąć"

ocenił(a) film na 8
pablo

Tu mnie jeszcze nie było
więc aby utrzymać tradycje pojawiam sie i tu , bo przeciez nie mozna się przede mną uchronic. (te zasady to pisałeś tak hurtowo na forum wszystkich części-szkoda, że Krzyk ma tylko 3 cześci to dostałbyś wiecej punktów:))))

ocenił(a) film na 10
_Kim_

No szkoda...
:)) Widze, ze naprawde nie do sie przed Toba ukryc :) A 3 czesci - troche malo, ale punktow sie nazbiera :)

ocenił(a) film na 8
pablo

Więc
wszystko robisz dla punktów, ale czy mugłbyś byc tak miły i troche zwolnić tempa bo nie tylko Ty chciałbys byc wysoko ( jek Cie nie było pracowałam nat tym aby byc wyżej ale juz nie wyrabiałam z czasem i niestety sie nie udało ale dzis rano byłam chyba tylko 1 miejsce nizej!!!!!!)

ocenił(a) film na 10
_Kim_

NIE!!!
Nie robie wszytskiego tylko dla punktow!!! Bardzo milo mi sie z Toba dyskutuje i moge Cie zapewnic, ze to nie jest tylko po to, zebym zodbyl punkty!!!

ocenił(a) film na 8
pablo

Wiem
,że nie robisz tego dla punktów i ja TEŻ nie robie tego dla punktów i sorry jesli Cie czymkolwiek uraziłam bo takie sprawiasz wrażenie

ocenił(a) film na 10
_Kim_

OK :)))
ok - spoko - luxus. Nie obrazilem sie - tez zbieraj przy okazji punkty :)

ocenił(a) film na 8
pablo

Jeszcze coś
teraz tez jestem tylko jedno miejsce niżej i dzieli nas tylko 12 punktów, wiec jak bys mógł to nie głosuj i nie pisz opinii( z wyjatkiem tych do mnie) to podskocze o 1 miejsce

ocenił(a) film na 10
_Kim_

Dlaczego???
Dlaczego tak Ci zalezy, zeby miec duzo punktow i byc wyzej ode mnie? Czy Ty to tylko dla tych punktow ze mna dyskutujesz? :((

ocenił(a) film na 8
pablo

to tylko
taki żart , nie można juz porywalizować tak sobie , jakbym robiła wszystko dla punktow to siedziałabym tu dzien i noc i pisala wszystko co sie nawinie- a tak nie robie , mozesz sprawdzić.

ocenił(a) film na 10
_Kim_

ok!!!
Napisalem Ci juz, ze nie jestem na Ciebie wsciekly - po prostu chyba fajnie byc na gorze, nie? :))

ocenił(a) film na 8
pablo

moze
i nie byles wsciekly ale takie sprawiales wrazenie, no ale o taka pierdołe

ocenił(a) film na 10
_Kim_

Nie Nie Nie!!!
Nie bylem wsciekly, nic a nic, po prostu tez mnie jeszcze nie znasz dobrze :)

ocenił(a) film na 8
pablo

Bo niby skad
miałabym to wiedzieć , neistety nigdzie w dostepnych mi wiadomosciach nie było napisane o co sie wsciekasz:)))

ocenił(a) film na 10
_Kim_

Eee...
Skonczymy juz z tym wsciekaniem, bo tak naprawde nie ma o czym gadac :)))

ocenił(a) film na 8
pablo

wiem
ze juz nie ma o czym gadać( tylko o czym teraz bedziemy gadać?)

ocenił(a) film na 10
_Kim_

Ja nie wiem...
... o czym bedziemy gadac - przeciez moje "wypowiedzi sa ograniczone"...

ocenił(a) film na 8
pablo

Błgam
tylko znowu sie nie wściekaj:) Nie chodzi mi o jakosć wypowiedzi tylko o ich długość i ilość:)

użytkownik usunięty
_Kim_

.....
Nie wsciekam sie, ale powiem Tobie tylko: BEZ KOMENTARZA...

użytkownik usunięty
_Kim_

.....
Nie wsciekam sie jeszcze, ale powiem Tobie tylko: BEZ KOMENTARZA...

ocenił(a) film na 8

skoro
sie nie wsciekasz to sie nie wsciekaj, ja tez nie bede nic komentowac bo nie wiem czy czytałes nie wszyskim pasuje moja obecność i przeszkadza im to co ja pisze , wiec nawet jesli Ci przejdzi złość na mnie to i tak niestety chyba nie bedziesz miał okazji mnie poznać(przynajmniej tutaj) , a wierz , ze naprawde powiedsziałabym Ci co bys chciał) Zycze Ci miłej zabawy na taj stronie bo moje konto długo tu jeszcze nie przetrwa Teraz jak mi inni porwdzili ide przewietrzyc swój mózg a Ty jakbys miał ochote jeszcze pogadać to się odezwij

ocenił(a) film na 10
_Kim_

Nie...
...nie czytalem niczego, ze nie wszystkim pasuje Twoja obecnosc, ale o czym mowisz? Komu nie pasuje???

ocenił(a) film na 8
pablo

Jesli
nie wiesz o co chodzi to poszukaj sobie na samym dole komentarza pt."Po co się wysilać" to zrozumiesz,( bardzo ciekawa wypowiedz, posmiejesz sie troche :))

ocenił(a) film na 10
_Kim_

Ups...
No tak - teraz to juz zalapalem, ale mam ten komentarz gdzies... Jak mnie wyrzuca to trudno, wiec tez nie wiem, jak dlugo tutaj jeszcze bede, hehe. Zycze Tobie powodzenia i zostatnia jak najluzej :))

użytkownik usunięty
pablo

no ale
to mnie mieli wyrzucić, bo to moje komentarze mu nie odpowiadały, no ale jak Ciebie tez wyrzuca to sie mozemy zjednoczyc i ich bojkotować:)

ocenił(a) film na 10

Ja wiem...
... ze Ciebie mieli wyrzucic, ale jak ktos zadziera z Toba to i ze mna, wiec tak latwo nie damy sie!

ocenił(a) film na 8
pablo

a tak
w ogóle to czemu oni się czepiali tylko mnie?? moje komentarze naprawde są takie dobitne?????

ocenił(a) film na 10
_Kim_

Eee....
Nie wiem, dlaczego oni sie Ciebie czepiali, ale moje komentarze tez chbya nie sa rewelacyjne :P

ocenił(a) film na 8
pablo

innym
co bysmy nie napisali -tak sie nic nie spodoba,wiec nie trzeba sie nimi przejmowac zanim nas "wyrzuca" ciekawe czy on w ogole ma tu cos do gadania bo wydaje mi sie za nie

ocenił(a) film na 10
_Kim_

mi sie wydaje...
... ze on tutaj nie ma nic do gadania, a czy nas wyrzuca? hmmm - najwyzej, hehe, niech sobie troche poczytaja najpierw naszych komentarzy :))

ocenił(a) film na 8
pablo

tak
czy inaczej chyba niewiele mamy do stracenia, jak nas wyrzuca , albo beda to wszystko czytac, wiec moze damy sobie z nimi spokoj i pogadamy o czyms innym?

ocenił(a) film na 8
pablo

a to
z tym facetem to tez chyba bylo bardziej skierowane do mnie:)

ocenił(a) film na 10
_Kim_

No oczywiscie...
... ze do Ciebie bylo z tym facetem, ale jak juz wczesniej wspomnialem - teraz juz jestesmy razem i najwyzej NAS usuna...

ocenił(a) film na 8
pablo

Wtedy
bedziemy musieli sobie radzić inaczej, ale mi to i tak jest obojętne bo juz przestałam zbierać punkty, i bywam na tej stronie tylko, zeby pisać komentarze...

ocenił(a) film na 10
_Kim_

Ja juz...
... tez bywam na tej stronce bardzo rzadko - szkola sie zaczela i w ogole...

ocenił(a) film na 8
pablo

i w ogole
i w ogole juz mi sie to znudziło(strona),a szkola zraszta też

ocenił(a) film na 10
_Kim_

no racja...
... mi tez juz to sie znudzilo, a szkola sie zaczela, wiec bede tutaj zagladac bardzo rzadko...

ocenił(a) film na 8
pablo

szkoda
je tez nie mam czasu ale bede wpadala, zawsze mozesz napisac meila:)))!

ocenił(a) film na 8
pablo

No szkoda
ale widzę, że dla Ciebie bardzo rzadko to naprawde jest baaardzo rzadko

ocenił(a) film na 10
_Kim_

No tak...
... bardzo rzadko... ale co zrobic - tak to jest u mnie, jak sie szkola zaczyna...

ocenił(a) film na 8
pablo

A to
widze, że naprwede sie nia bardzo przejmujesz -chyba aż za bardzo

użytkownik usunięty
_Kim_

THE END...
...I`M SORRY BUT THIS IS THE END OF OUR STORY...

ocenił(a) film na 8
pablo

To co
pisałam wcześniej jest juz troche nieaktualne bo właśnie wyprzedziłam Cie o 2 punkty

ocenił(a) film na 10
_Kim_

Widze...
Wiec chyba jednak chodzi Tobie tylko o rywalizacje w punktach :((

ocenił(a) film na 8
pablo

Nie
nie chodzi mi o rywalizacje w puktach,( ile razy mam Ci to pisać? az mi wybaczasz ta gafę)

ocenił(a) film na 10
_Kim_

Nie...
Juz dawno Ci wybaczylem - ale nawet chyba nie bylo co wybaczac, hehe

ocenił(a) film na 8
pablo

no ale
zawsze mogłąm urazic Twoją dumę!!a Ty mogłeś nie wybaczyć

ocenił(a) film na 10
_Kim_

No tak...
...ale ja zazwyczaj wybaczam innym :)) a moja duma... nie piszmy o mnie!!!

użytkownik usunięty
pablo

A niby.......
............dlaczego mielibysmy nie pisać o Tobie ,nie wyłaczajac Twojej dumy???

ocenił(a) film na 10

Ooo...
Ach ta moja duma... :) Nie piszmy juz o mnie - tylko teraz o TOBIE!

ocenił(a) film na 8
pablo

ni nie wiem, nie wiem
i tak juz tyyyyyyle o sobie napisałam.....