Przyznam że choć jeszcze nie widziałem nowego ,,Krzyku" to śledzę wszystkie opinie i recenzje. I wkurza mnie strasznie fakt że oceny krytyków to średnia 7 na imdb na 8k średnia to 7,5 a filmwebowi użytkownicy jak zwykle zaniżają średnią filmu...nie cały 1k i średnia filmu już 6,9 ...
Po pierwsze Polacy nie lubię horrorów, dlatego tak nisko je oceniają, Po drugie (jak wspomniałeś) nie kapują pastiszu (bo skoro to horror to musi być na poważnie), po trzecie są przekonani że skoro to kolejna część to musi być słabsza od poprzedniej (co jest bardzo błędnym myśleniem), po czwarte Polacy uwielbiają ...nienawidzić, więc sprawia im przyjemność stawianie negatywnych ocen.
Nie oceniają dlatego tak nisko film, ponieważ w porównaniu to poprzednich części, to jest jakaś kpina. Jak ktoś nie lubi horroru, to chyba nie lezie na niego do kina? Uwaga, nie każdemu się nie musi podobać to co Tobie.
No widzisz nie każdemu się NIE podoba to co tobie!!To działa w obie strony.A tak konkretnie jeżeli już się wypowiadasz we wszystkich możliwych tematach związanych z tym filmem,to dlaczego według Ciebie w porównaniu do poprzednich to kpina?
A jeszcze a propos twojego ps. bo błysnęłaś tam inteligencją niesamowicie(próbowałaś ,ale cóż..nie wyszło)Nic nie napisałem o gadaniu,tylko konkretnie...,,głupoty OPOWIADASZ.Opowiadać coś można na wiele sposobów,mówiąc ,pisząc,obrazami,dźwiękami itp.więc...spróbuj błysnąć czymś mądrzejszym
Właściwie chyba większość filmów na IMDb czy innych portalach ma wyższe oceny niż na filmwebie
Jak społeczność IMDbowska czegoś nie lubi lub uważa za średnio słabe to produkcja może mieć bardzo niską średnią np. Glitter, Halloween: Powrót, Smoleńsk.
No to jasna sprawa.Wszystkie wymienione przez Ciebie filmy to chłam.Dodatkowo Smoleńsk ,polski film(aż wstyd). Niestety często jest tak ,że jeżeli już jakiś film ma wyższą ocenę na Filmwebie niż na IMDB,to jest to jakiś chłam typu Transformers 3
ale że co ? tzn. że trzeba wystawiać lepsze oceny bo na jakiejś innej stronie takie są ?? Naprawdę masz takie problemy ??