PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=254275}

Ksiądz

Priest
2011
5,9 69 tys. ocen
5,9 10 1 69271
4,2 18 krytyków
Ksiądz
powrót do forum filmu Ksiądz

Fabuła pisana z dużym rozmachem, poprawny technicznie, aktorzy nadmuchani jak odpustowe balony i zero poczucia
humoru. Film lekkie dziwadło, ale od biedy możemy powiększyć nasze filmowe doświadczenie o Księdza pogromcę
krwiopijców.

ocenił(a) film na 8
Newelowsky

Zero poczucia humoru!!! O mały włos "walnąłem w gacie" kiedy tamci Księża zaczęli odprawiać swoje modły. Wszystkie teksty z filmu nawiązujące do religii to istny śmiech na sali. Zero poczucia humoru? A konfesjonał numer 5 jest otwarty -jazda!

ocenił(a) film na 5
Raze

może nie dokońca zamierzony był tam humor... film średni mocno...

ocenił(a) film na 8
Newelowsky

Posrać się idzie ze śmiechu jak człowiek patrzy na te religijne wątki.

ocenił(a) film na 4
Raze

film mógł nazywać się:

Kowboje i obcy
Nocny pociąg z mięsem
Mad max
Plus jeszcze te kokony z przyspieszonym porodem i laski dynamitu, które nie odpalą bo zawinęli bezpiecznik i plan wziął w łeb no w westernach taki dynamit odpalali zwykłą zapałką a tu kamikaze na motorze

Film nakręcili w mniej chyba niż 2 miechy więc to jakaś parodia no ale aktora lubię tylko że chyba w kodzie da Vinci naj... pasował

ocenił(a) film na 8
PabloPS

Boże , ale jaki ten film jest kiczowaty i wręcz żałosny. Paść z krzesła idzie. Nigdy bym w czymś takim nie zagrał.

ocenił(a) film na 4
Raze

czujesz że ja ten Film kupiłem na blu-ray i to w 3d bo w sklepie powiedzieli ze warto dla efektów --ciemno w okularach że po 40 min musiałem zdjąć, przełączyć na zwykłe 2d bo zamiast oglądać tylko zmieniałem w menu obraz i na całe moje szczęście od godziny czternaście dźwięk zaczął przerywać do samego końca to wczoraj oddałem

gdybym machnął na divix może bym przełknął ale że w sklepie się cenią, każą płacić kupe siana za film który jest na raz albo pól to żenada