Większość (jeśli nie wszystko) od Disneya jest u nas z dubbingiem, więc prawdopodobieństwo, że i tym razem tak będzie, jest niewyobrażalnie wysokie.
W skrócie: na 99% tak.
Większość (jeśli nie wszystko) od Disneya jest u nas z dubbingiem, więc prawdopodobieństwo, że i tym razem tak będzie, jest niewyobrażalnie wysokie.
W skrócie: na 99% tak.
no nie wiem, bo filmy aktorskie disneya często wchodzą do nas jako dwie wersje - jedna z napisami, druga z dubbingiem. tak było na przykład z czarownicą, którą widziałam w kinie z napisami i chwała niebiosom, bo jest o niebo lepszy od wersji dubbingowanej. mam nadzieję, że i tu będzie opcja z napisami
Piraci z Karaibow byli bez dubbingu ale to było kilka/naście lat temu kiedy to cholerstwo było w Polsce znacznie mniej rozpowszechnione.
http://www.filmweb.pl/video/zwiastun/nr+1+%28polski+dubbing%29-37223
Skoro jest już zwiastun z dubbingiem...
w czwartek w kinie przed filmem z napisami puszczali zwiastun Księgi dżungli i był on z dubbingiem, co mnie bardzo przeraża i dobrze nie rokuje. :/
E tam dubbing s r u b b i n g, pomyślcie o dzieciach, które będą film oglądać. Takie 6 czy 7 latki nie dadzą rady napisów czytać. Mnie tam dubbing nie przeszkadza. Pozdro :)
nie chodzi o to, żeby był film tylko z napisami, tylko żeby był wybór. :) okazuje się, że film będzie z dubbingiem i z napisami, więc jest idealnie.