Księga dżungli

The Jungle Book
2016
7,0 53 tys. ocen
7,0 10 1 52942
6,8 34 krytyków
Księga dżungli
powrót do forum filmu Księga dżungli

Witam czy ten film bedzie z dubbingime ?

ocenił(a) film na 5
krzyk3

Większość (jeśli nie wszystko) od Disneya jest u nas z dubbingiem, więc prawdopodobieństwo, że i tym razem tak będzie, jest niewyobrażalnie wysokie.

W skrócie: na 99% tak.

ocenił(a) film na 5
krzyk3

Większość (jeśli nie wszystko) od Disneya jest u nas z dubbingiem, więc prawdopodobieństwo, że i tym razem tak będzie, jest niewyobrażalnie wysokie.

W skrócie: na 99% tak.

ocenił(a) film na 9
zombie001

no nie wiem, bo filmy aktorskie disneya często wchodzą do nas jako dwie wersje - jedna z napisami, druga z dubbingiem. tak było na przykład z czarownicą, którą widziałam w kinie z napisami i chwała niebiosom, bo jest o niebo lepszy od wersji dubbingowanej. mam nadzieję, że i tu będzie opcja z napisami

krzyk3

Myślę że i z napisami i z dubbingiem. Zależeć też może od kina.

FF7manifo

To fakt .ale na pewno zrobią z dubbingiem

krzyk3

Piraci z Karaibow byli bez dubbingu ale to było kilka/naście lat temu kiedy to cholerstwo było w Polsce znacznie mniej rozpowszechnione.

krzyk3

http://www.filmweb.pl/video/zwiastun/nr+1+%28polski+dubbing%29-37223

Skoro jest już zwiastun z dubbingiem...

lenka96

o Dziękuje lenka i Co przekonuje ie Zwiastun ? Mnie tak

krzyk3

w czwartek w kinie przed filmem z napisami puszczali zwiastun Księgi dżungli i był on z dubbingiem, co mnie bardzo przeraża i dobrze nie rokuje. :/

Francesc

E tam dubbing s r u b b i n g, pomyślcie o dzieciach, które będą film oglądać. Takie 6 czy 7 latki nie dadzą rady napisów czytać. Mnie tam dubbing nie przeszkadza. Pozdro :)

Izabelka84

nie chodzi o to, żeby był film tylko z napisami, tylko żeby był wybór. :) okazuje się, że film będzie z dubbingiem i z napisami, więc jest idealnie.

Francesc

No to fajnie :) Ja się z dziećmi też wybieram, ale z dubbingiem bo inna wersja w naszym przypadku nie wchodzi w grę. Pozdrawiam :)