Jak dla mnie świetny! :) Wspaniałe CGI zwłaszcza Baloo i Shere Khana.
https://www.youtube.com/watch?v=owgrkAQ-Log
CGI takie samo jak zwykle. Bez rewelacji. Co do zwiastuna - chyba tylko nazwiska Murraya, Kingsleya i Walkena na czarnym tle mnie zainteresowały.
Zwiastun jest świetny. Uwielbiam "Księgę dżungli". Czytałem książkę dawno temu i muszę ją sobie odświeżyć przed obejrzeniem tego filmu. I pamiętam że bardzo podobał mi się serial animowany nadawany w Polonii 1. :)
Tak serial z dzieciństwa na polonii jeden też uwielbiałem. W zwiastunie tylko wilków brak, a przecież to rodzina Mowgliego
Pytanie: czy film jest ekranizacją książki, czy aktorską wersją filmu animowanego Disneya? Jeśli to pierwsze, to wilków nie zabraknie, a nawet będzie ich dużo. Jeśli to drugie... to szkoda, bo tam pierwsze skrzypce grali Bagheera i Baloo. A jednak na to drugie się zanosi. Tamten serial kładł duży nacisk na relacje chłopca z wilczymi braćmi i tak powinno być w tym filmie.
Nie martw się wilki będą, myślę nawet że odegrają większą rolę w tym filmie niż z animacji z 67. Ps. Serial "Księga Dżungli" nie jest od firmy Disneya, więc nie nastawiałbym się na smaczki z serialu.
kto wie,kto wie - na końcu zwiastuna z jednej ze stron jest scena żywcem wzięta z kreskówki disneya nawet z podłożoną melodyjką. wyjdzie w praniu. ja się nie mogę doczekać johannson jako kaa, bo uważam, że ma zajeb... głos i zrobi fajny klimat :)
o co chodzi w zwiastunie gdy dziecik ucieka ze śwityni i taka ręka jakby king kong po niego sięga?
jk t młp tm się dostł skoro jest tak duża ze tylko ręk wyjdzie ;d