Księgowy

The Accountant
2016
7,2 95 tys. ocen
7,2 10 1 94868
5,3 30 krytyków
Księgowy
powrót do forum filmu Księgowy

Rozrywka na najwyższym poziomie.Strzelaniny sceny walk genialne.Aktorsko Ben Afleck wzniósł się na wyżyny.Ostatnio nawet myślałem że on gra w dobrych filmach ale zawsze jest w nich taki sam ,a tu proszę jaka odmiana brawo!Wreszcie akcyjniak który nie wywołuje zażenowania tylko pełną satysfakcje!

użytkownik usunięty
lupus198116

Hmmm...A teraz pytanie, czym różni się ta wspaniała gra aktorska od tej w Batmanie ? Popis aktorski Aflecka ? Gdzie, w którym momencie, czym sobie zasłużył na twojego Oscara?

Nie no Batman z nim to jest w ogóle kiepski beznadziejny moim zdaniem film a jestem fanem Batmana od dziecka.Tamten Batman to kiszka i żadna rola aktorska by go nie uratowała bo tam fabuła leży i kwiczy tam nie było czego unieść w tym filmie wszystko się posypało!Poza tym Afleck pasuje do roli Batmana jak do świni siodło to moje zdanie.Keaton był super ,Kilmer kiepski ,Cloney przemilczmy to ,Christian Bale doaskonały

lupus198116

Czym się różni ...tym że tam Batman jest przerysowany on go zagrał za bardzo, w tym filmie on gra mimiką ciałem gestem ,naprawdę nie rozumiesz różnicy?Facet totalnie odciął się od swoich poprzednich ról własnie tą!