PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=713093}

Kto tam?

Knock, Knock
2015
4,6 31 tys. ocen
4,6 10 1 30702
5,0 26 krytyków
Kto tam?
powrót do forum filmu Kto tam?

Film obrazuje prawdziwa naturę mężczyzny, choćby nie wiadomo jak kochał żonę, choćby nie wiadomo jak się opierał i tak ulegnie... Słowa końcowe wyjaśniają wszystko: " Jeszcze żaden nam nie odmówił! Idziemy szukać dalej"... Aż ciary mnie przeszły...
Końcówka tylko nieprawdziwa, bo "każdy" mężczyzna po takich przejściach, to by wysprzątał na "pico bello" dom i z kwiatami by czekał z utęsknieniem na zonę!

elizabeth_wp

A mnie sie wydaje ze nie kazdy by ulegl. Niejeden by wyprosil z domu takie natarczywe szmaty jak by mu sie szarogesily w domu.

ocenił(a) film na 3
elizabeth_wp

Dlaczego winny facet, a nie kobieta, która zachęca go do seksu? To tak jakby oskarżać dziecko, że nie odmówił dealerowi, gdy zaproponował mu (wpisz dowolny narkotyk).

mates_z

Ale nikt tego nie podważa, że to one prowokują wszystko. To jest jasno powiedziane przez główne bohaterki, że tak testują facetów, czy któryś kiedyś im odmówi. Natomiast film obrazuje zachowanie mężczyzny na prowokację. Nie do końca użyłeś adekwatnego porównania, ponieważ proponowanie narkotyków dziecku jest przestępstwem, natomiast mężczyzna, dorosły, żonaty (szczęśliwie) ma wybór, a seks pozamałżeński nie jest łamaniem prawa, tylko wyborem.

elizabeth_wp

haha czyli znasz 3.5 miliarda mężczyzn bo widziałaś film? To ja, po przeczytaniu twoich debilizmów, uważam że każda kobieta nie ma mózgu

ocenił(a) film na 8
elizabeth_wp

Niestety, taka prawda. Lecz obie płcie maja sowje za uszami... w koncu to bohaterki są jednak bardziej złe.