Oglądałem kilka razy film kiedyś bo w końcu to film z Chuck'iem Norrisem. Teraz nie wiem czy dałbym radę obejrzeć bo to raczej film dla nastolatków.
no wiec wlasnie - film jest super, ale dla mlodszej mlodziezy - kiedy bylem dzieckiem bardzo mi sie podobal i mysle ze nowym pokoleniom dzieci rowniez sie spodoba, wiec w tej kategorii ocena moze byc wysoka, ale 10 to troche ze duzo ;)
Dzisiaj obejrzałem go na TVP2 bo był nadawany, ale oglądałem głównie dla scen z Chuckiem Norrisem - bo on jak pojawi się na ekranie to od razu jest zabawniej ;) Bo poza tym to film jest kalką filmów w stylu "Karate kid" albo "Amerykanin w Shaolin" czyli nastoletni dzieciak uczy się walczyć i zwycięża na jakimś tam turnieju karate.
Chuck Norris czasy popularności ma już dawno za sobą, więc nowe pokolenia nie będą się ekscytować filmami z nim. To i dobrze, bo większość z nich, to kiepskie filmy akcji.
Kiepskie to są te produkcje telewizyjne, w których występował (od połowy odcinków "Strażnika Teksasu", "Człowiek prezydenta", "Dzwnony piekielne" itd. itp.) ale pozostałe jego filmy to klasyki. Jeśli ktoś ich nie lubi to jest totalnym ignorantem.