7,0 92 tys. ocen
7,0 10 1 91970
7,0 21 krytyków
Kung Fu Panda 2
powrót do forum filmu Kung Fu Panda 2

3

ocenił(a) film na 8

Panda rządzi ! <3 dziś wybieram się z chłopakiem na ten film . mam nadzieję, że bd równie rewelacyjny jak wcześniejsza część ;)

ocenił(a) film na 8
IssaBella

na pewno Ci się spodoba. W końcu niemal każdej produkcji, którą widziałaś dałaś 10/10.

ocenił(a) film na 8
avellach

zaznaczam tylko filmy, które mi się podobały. inne sobie odpuszczam.
a co do pandy, to świetny film, w niektórych momentach się popłakałam.. najbardziej wtedy jak mama zostawiała go w tym koszyku :( ale poza tym to był bardzo śmieszny.

POLECAM !

ocenił(a) film na 8
IssaBella

nie wątpię, w końcu cała seria TAXI jest arcydziełem światowej kinematografii.

ocenił(a) film na 8
avellach

każdy ma swoje gusta . ja lubię filmy ze samochodami i cała seria TAXI jest dla mnie świetna. coś nie odpowiada ?

IssaBella

Ja rozumiem "lubię", ale ocena 10 oznacza "arcydzieło". Jeżeli ten film jest dla Ciebie arcydziełem, to pozostaje współczuć.

ocenił(a) film na 8
artus

jeśli Ci nie odpowiada mój gust to może lepiej zostaw to dla siebie.. ;/

ocenił(a) film na 7
IssaBella

o gustach się nie rozmawia ;-)
ogólnie panda była spoko, może nie na miarę arcydzieła, ale daje radę tym gniotom które ostatnio wychodzą do kin.

IssaBella

Gustów się faktycznie nie dyskutuje, ale ocenianie filmów na 10/10 tylko dlatego, że mi się podoba po prostu psuje wiarygodność serwisu. Zachęcam więc do przeczytania co dana ocena oznacza i zastanowienia się chwile, bo część widzów po prostu patrzy ile jest gwiazdek. Słowo "Arcydzieło" ma jakieś swoje znaczenie, które można sprawdzić w słowniku.

ocenił(a) film na 8
artus

dobra .. zmieniłam pare ocen dla filmów ale niektóre z nich to moje ulubione i one bd mieć ode mnie 10/10 . jeśli tego nie rozumiesz to Twój problem...