Panda rządzi ! <3 dziś wybieram się z chłopakiem na ten film . mam nadzieję, że bd równie rewelacyjny jak wcześniejsza część ;)
na pewno Ci się spodoba. W końcu niemal każdej produkcji, którą widziałaś dałaś 10/10.
zaznaczam tylko filmy, które mi się podobały. inne sobie odpuszczam.
a co do pandy, to świetny film, w niektórych momentach się popłakałam.. najbardziej wtedy jak mama zostawiała go w tym koszyku :( ale poza tym to był bardzo śmieszny.
POLECAM !
każdy ma swoje gusta . ja lubię filmy ze samochodami i cała seria TAXI jest dla mnie świetna. coś nie odpowiada ?
Ja rozumiem "lubię", ale ocena 10 oznacza "arcydzieło". Jeżeli ten film jest dla Ciebie arcydziełem, to pozostaje współczuć.
o gustach się nie rozmawia ;-)
ogólnie panda była spoko, może nie na miarę arcydzieła, ale daje radę tym gniotom które ostatnio wychodzą do kin.
Gustów się faktycznie nie dyskutuje, ale ocenianie filmów na 10/10 tylko dlatego, że mi się podoba po prostu psuje wiarygodność serwisu. Zachęcam więc do przeczytania co dana ocena oznacza i zastanowienia się chwile, bo część widzów po prostu patrzy ile jest gwiazdek. Słowo "Arcydzieło" ma jakieś swoje znaczenie, które można sprawdzić w słowniku.