Strasznie podobal mi sie ten film. Byl smieszny, co prawda mniej niz 1 czesc ale i tak trzymal poziom. zreszta nie tylko humor jest wazny, w wielu momentach prawie mialam lzy w oczach, szczegolnie gdy Po przypominal sobie swoja przeszlosc. watek z Tygrysica tez byl super. muzyka oczywiscie super, niestety Hans Zimmer nie robi juz tak wspanialej muzyki jak zrobil do Krola Lwa, ale do Pandy 2 bardzo mi sie podoba(John Powell pomogl :)) animacja super, efekt 3d w porzadku. daje 9/10. jedna gwiazdke odbieram za to ze moim zdaniem film mogl byc troszke krotszy, oraz uwazam ze ostatnia scena byla troche zbyt naciagana. ale film i tak super, ciesze sie ze wytwornie potrafia jeszcze zrobic prawie tak dobre filmy animowane jak za czasow Pocahontas czy Krola Lwa.
Właściwie to ostatnia scena była dokładnie taka sama jak reszta, tak jak w przypadku pierwszej części fabuła bazowała na znanych wątkach i od pierwszych scen można było dokładnie przewidzieć co się będzie działo. Co wcale nie znaczy że film jest zły, jest dobry - choć trochę drażniło to, że wszystko działo się toćka w toćkę jak to sobie pomyślałam.
Bardzo ładna animacja, sama też się wzruszyłam przy niektórych scenach.
Popieram ; ) Bardzo fajna bajka, ale niepasowała mi w nim scena końcowa, w której widać było prawdziwego tatę Po. Jakoś tak... niepotrzebnie już... Fsktycznie, bardziej wzruszający film od 1 części. Chętnie obejrzę ponownie ; )
ma być 5 albo 6 części do 3 pewnie ujdzie ale jeszcze 2 lub 3 będą już naciągane
Oj chwyta za serce chwyta. Aż głupio ale łzy leciały. Poza tym świetne sceny akcji. W filmie aktorskim wyglądałoby to tandetnie ale tu twórcy mogli pójść na całość... i poszli. Miałem momentami aż "ciary" na plecach. Na prawdę świetny film z bardzo dobrą muzyką.
Ogólnie nie lubię, gdy na przymus tworzone są nowe części ale jeszcze jedną odsłonę Pandy chętnie zobaczę. Końcówka zapowiada się obiecująco