7,0 92 tys. ocen
7,0 10 1 91786
7,0 20 krytyków
Kung Fu Panda 2
powrót do forum filmu Kung Fu Panda 2

9/10

ocenił(a) film na 9

Strasznie podobal mi sie ten film. Byl smieszny, co prawda mniej niz 1 czesc ale i tak trzymal poziom. zreszta nie tylko humor jest wazny, w wielu momentach prawie mialam lzy w oczach, szczegolnie gdy Po przypominal sobie swoja przeszlosc. watek z Tygrysica tez byl super. muzyka oczywiscie super, niestety Hans Zimmer nie robi juz tak wspanialej muzyki jak zrobil do Krola Lwa, ale do Pandy 2 bardzo mi sie podoba(John Powell pomogl :)) animacja super, efekt 3d w porzadku. daje 9/10. jedna gwiazdke odbieram za to ze moim zdaniem film mogl byc troszke krotszy, oraz uwazam ze ostatnia scena byla troche zbyt naciagana. ale film i tak super, ciesze sie ze wytwornie potrafia jeszcze zrobic prawie tak dobre filmy animowane jak za czasow Pocahontas czy Krola Lwa.

ocenił(a) film na 7
Ichtiolog

Właściwie to ostatnia scena była dokładnie taka sama jak reszta, tak jak w przypadku pierwszej części fabuła bazowała na znanych wątkach i od pierwszych scen można było dokładnie przewidzieć co się będzie działo. Co wcale nie znaczy że film jest zły, jest dobry - choć trochę drażniło to, że wszystko działo się toćka w toćkę jak to sobie pomyślałam.
Bardzo ładna animacja, sama też się wzruszyłam przy niektórych scenach.

ocenił(a) film na 7
Ichtiolog

Popieram ; ) Bardzo fajna bajka, ale niepasowała mi w nim scena końcowa, w której widać było prawdziwego tatę Po. Jakoś tak... niepotrzebnie już... Fsktycznie, bardziej wzruszający film od 1 części. Chętnie obejrzę ponownie ; )

użytkownik usunięty
Ichtiolog

Ja również, niiby bajeczka, ale chwyta za serce zwłaszcza zakończeniem ;)

użytkownik usunięty
Ichtiolog

chyba będzie 3 część

ocenił(a) film na 8

ma być 5 albo 6 części do 3 pewnie ujdzie ale jeszcze 2 lub 3 będą już naciągane

ocenił(a) film na 9
Ichtiolog

Tez daje 9/10

Ichtiolog

Oj chwyta za serce chwyta. Aż głupio ale łzy leciały. Poza tym świetne sceny akcji. W filmie aktorskim wyglądałoby to tandetnie ale tu twórcy mogli pójść na całość... i poszli. Miałem momentami aż "ciary" na plecach. Na prawdę świetny film z bardzo dobrą muzyką.
Ogólnie nie lubię, gdy na przymus tworzone są nowe części ale jeszcze jedną odsłonę Pandy chętnie zobaczę. Końcówka zapowiada się obiecująco

ocenił(a) film na 7
Ichtiolog

Jeśli jest jeszcze mniej śmieszny niż pierwsza część,to chyba w ogóle nie jest śmieszny...