7,0 92 tys. ocen
7,0 10 1 91786
7,0 20 krytyków
Kung Fu Panda 2
powrót do forum filmu Kung Fu Panda 2

Dla mnie film super fajny oczywiście tradycyjnie już pierwsza cześć najlepsza była ale ta też daje rade :) Już czekam na kolejną bo widzę że twórcy sprytnie otworzyli sobie furtkę w ostatniej scenie do kolejnych części miejmy nadzieje że nie spartolą jej heh pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
kris6565

Właśnie każdy mówi, że jedynka lepsza,a mi na tę chwilę bardziej podobała się druga część :) Według mnie wszystko ładnie pasowało, muzyka, fabuła, humor :) Wydaje mi się, że więcej humoru jest tutaj wychodzącego z gestów aniżeli z tekstów, mimo wszystko strasznie miło mi się oglądało :) Ten główny bohater to taki śmieszny gruby, słodziak xD Dla mnie super film!!!

kaizenhero

mi się podobała pierwsza cześć ze względu na takie przesłanie był humor ale też można było się czegoś nauczyć :) w dwójce trochę tego zabrakło ale generalnie polecam :)

ocenił(a) film na 7
kris6565

masz rację pierwsza część była lepsza ale tą też fajnie się oglądało, moim zdaniem jedynka była bardziej jakaś taka zabawna (ta owszem też). Po drugiej cześci widać że technika poszła do przodu, niesamowite animacje komputerowe