7,0 92 tys. ocen
7,0 10 1 91786
7,0 20 krytyków
Kung Fu Panda 2
powrót do forum filmu Kung Fu Panda 2

Czy warto?

ocenił(a) film na 7

Siemka!
Kto już oglądał w polskiej wersji?
Warto iść czy raczej dać sobie spokój?

użytkownik usunięty
Rafi_1996

Jeśli lubisz szybką akcję, sztuki walki i odrobinę się wzruszyć jak na Królu Lwie, WARTO!

i dużo się pośmiać, to warto:)

ocenił(a) film na 9
fred1221

Byłem widziałem, naprawdę warto. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
Rafi_1996

Pewnie, że warto ! Nie jest to typowy sequel - Kolejna część serii NIE musi być bublem !
Wartka akcja, naprawdę ciekawy scenariusz i pomysł na rozwinięcie i pogłębienie postaci - a na deser przepiękne i malownicze dzieło graficzne !!! :)
Polecam!:)

ocenił(a) film na 7
Rafi_1996

swietne dialogi :) ogolnie nasmialam sie takze warto ^^

ocenił(a) film na 7
avril111

Przekonaliście mnie ;-)
Dzięki za wszystkie odpowiedzi.
Pozdrawiam :D

Rafi_1996

No jasne! Choć fabuła naciągana, ale ogólnie pk.

ocenił(a) film na 7
Rafi_1996

Gdzieś 1h temu wróciłem z kina.
Pośmiać to się trochę pośmiałem, wzruszyłem ( byłem na to gotowy, koleś siedzący 2 rzędy dalej chyba nie :D ), dialogi rzeczywiście też były mocne, akcja co najmniej jak w jakimś filmie sensacyjnym :P

Nie spodziewałem się że druga część będzie lepsza od jedynki.
No ale w końcu... "...liczy się ciąg dalszy" ;-)

P.S: Choć na końcu było "THE END", to spodziewacie się kolejnej części?
Ciekaw jestem co Tygrysica miała na myśli, mówiąc że Po nawet nie wie jak ona bardzo go rozumie. Albo co z tym jego prawdziwym ojcem, który dowiedział się że jego syn żyje?

Jeszcze raz dziękuje za wszystkie odpowiedzi i pozdrawiam!

użytkownik usunięty
Rafi_1996

Myślę, że zrobią jeszcze ze dwie części. Ale planują zrobić do 6 filmu o pandzie Po.

Rafi_1996

Serdecznie polecam tą bajkę. Świetne animacje, bardzo dobre elementy akcji a jest ich nie mało, dubbing na wysokim poziomie. Osobiście podobała mi się jeszcze muzyka w tym filmie :)

ocenił(a) film na 7
Rafi_1996

A mi jakoś nie podszedł.
Może dlatego, że ciągle przemykały przez salę małe postaci i okrzyki "mamo, siku", "mamo, popcorn", "mamo, zmieńmy miejsca", "mamo, nie widzę nic", "mamo, a potem na lody?" :D
Jestem zadziwiona jak ogromny procent dzieci w wieku 3-8 nie potrafi utrzymać moczu dłużej niż pół godziny.

użytkownik usunięty
huwer1001

Ja na szczęście byłem blisko ekranu (6 rząd), nawet gdyby nie zauważałem reszty ludzi i dodatkowo byłem na 18:00. Jak się nie chce dzieciarni w sali to najlepiej chodzić po południu, od 18:00 wzwyż, ale i tak trafią się jakieś rodzynki, niestety.

ocenił(a) film na 7

Byłam na 19 właśnie, żeby tego uniknąć. Nie dało się i najwidoczniej dzieci były marudzące właśnie przez późną dla nich porę.

użytkownik usunięty
huwer1001

Jak ci współczuje, beznadzieja. Też bym się wkurzył i ocenił na 7. A może to przez Dzień dziecka? Zbiegamy z tematu. Ja myślę, że warto było wydać chociaż te kilka złotych więcej na te 3D. Pozdro.

ocenił(a) film na 9

Popieram. Zdecydowanie polecam wersję 3D. Oczywiście jeśli ktoś orientuje się gdzie w swoim kinie warto siadać, aby efekt był naprawdę dobrze widoczny.

ocenił(a) film na 10
Rafi_1996

warrrrto! tak jak napisałem wcześniej ta baja jest MEGGGA:) zabawna ciekawa i kolorowa- poprostu super:)