7,0 92 tys. ocen
7,0 10 1 91786
7,0 20 krytyków
Kung Fu Panda 2
powrót do forum filmu Kung Fu Panda 2

Uwaga! Spoiler!

Jakim sposobem ojciec Po odkrył nagle że "Jego syn żyje" .? Bo nie mam pojęcia w jaki sposób się tego dowiedział. xd

olam1999

Może wyczuł jakąś energię chi czy coś...

marina1318

Może. o.o A ja podejrzewam te dzwonki co nad nim wisiały, bo przed tym jak powiedział "mój syn żyje" to one się tak dzinie ruszyły. Zopacz sobie. O.O

olam1999

Hmm... Paczę...Ty,fakt :O

marina1318

On umie czytac z wiatru! :O Szacun.

olam1999

Albo dostał wiadomość... Tylko nie była widoczna...

marina1318

Tssa. Że Shen nie żyje bo pokonała go panda? xd To dawno by się dowiedział że jego syn jest smoczym wojakiem. xd

olam1999

Nom... Ale może z tą wróżbitką się kontaktował i jak ona się dowiedziała, to mu wysłała...

marina1318

Zopacz sobie ostatnie sekundy filmu. I zopacz jak to daleko, daleko i jeszcze raz daleko znajduje się ta wioska pand. Wiadomośc by tak szybko nie doszła.

olam1999

Nom... Moż to istotnie jakieś zen czy inne chi był...

marina1318

A ja stawiam tak czy inaczej na pewne tajemnicze dzwonki ._. I na czytanie z wiatru oczywiście. Ale sobie obczaj że ojciec Po może umiec Kung Fu bo przecież miał na sobie tą szate co Shifu ma aktualnie a kiedyś miał Oogwey. *.*

olam1999

Nom...A na dodatek Shifu miał tylko częściowo zieloną, a on miał całą w tym kolorz o_O

marina1318

Nom. O.O To już wiadomo dlaczego Po tak szybko nauczył się kung fu i dlaczego jest takim wielkim fanem kung fu. xd

olam1999

Nom :D Po tatusiu ;)

marina1318

Nom. To jest bardzo ciekawe. Ciekawe jak wyglądała by mina taty Po kiedy Po by mu powiedział - "Jestem Smoczym Wojownikiem" ^^

olam1999

Pewnie albo szok , albo duma, albo oba naraz ;)

marina1318

Noom. :D

olam1999

I może by zemdlał ;)

marina1318

-.- Naprawdę sobie wyobrażasz mdlejącą pandę? No dobra, ale ja w tej roli widzę tylko Po. xd

olam1999

A ja nie - zero problemu ^_^ :P

olam1999

Ale jaki ojciec,taki syn.

dawidking2

Hah. Fakt. xD