7,0 92 tys. ocen
7,0 10 1 91786
7,0 20 krytyków
Kung Fu Panda 2
powrót do forum filmu Kung Fu Panda 2
użytkownik usunięty
Gruntowny

Może poleca , dlatego ze 90% ludzi podoba się ten badziew.

Gruntowny

sam jesteś badziew, myślałeś że będzie sex, krew i manga lub pokemony? skoro tylu ludzi wychwala a dzieci są za zachwycone to znaczy że tylko z Tobą jest coś nie tak i jeszcze z kilkoma odszczepieńcami-koniobijcami

ocenił(a) film na 3
ruski011

wszędzie tak hejtujesz krytykę, pewnie dopiero gimnazjum zacząłeś, nasłuchasz się jak rodzice rozmawiają ze sobą i stąd bierzesz te swoje wyrafinowane teksty? ogarnij się koleś.

bastet21

po twoim profilu widać że ledwo od cycka maminego odessałeś, sam nie oceniam filmów, oglądamy całą rodziną i wkurza mnie gdy wchodzę na dobrą animacje a tam w komentarzach dwóch niedorostków zaniża ocenę

ocenił(a) film na 3
ruski011

obyś w życiu jakiegokolwiek cycka zasmakował, a nie tylko rysował go sobie na dłoni ;)

bastet21

dobrze że możesz sobie tylko pogadać, nie oceniaj kogoś swoją miarą. Rysowanie cycka na dłoni? masz pomysły :)

ocenił(a) film na 3
ruski011

to na przyszłość nie obrażaj nikogo kogo opinia nie pokrywa się z twoja normalnie nie wdaje sie w takie durne pyskówki ale obrażać się nie pozwolę, nie jestem przyzwyczajony do takich sporów dlatego moje odpowiedzi też może nie są najwyższych lotów przyznaję w każdym razie gdzieś tu wyczytałem że masz dzieci? więc pewnie duży facet jesteś, a taki pusty, ideą tego portalu jest dyskusja, polemika na temat filmów a nie taka zażarta krytykę opinii innych, ilu widzów tyle ocen, jak ci żona nie daje albo słaba jest w te klocki to pobiegaj sobie po dworze i wyładuj w ten sposób frustrację. nie wiem tez skąd wnioski że jestem młodzieniaszek, moje filmy i oceny nie odbiegają jakoś mocno od twoich, i czy twoim zdaniem patrząc na sposób w jaki formułuje moją wypowiedz to mogę być młodzieniaszkiem ? co do tej dłoni to nic lepszego mi nie przyszło do głowy;) mimo wszystko miłego;)

bastet21

nasza rozmowa nie ma sensu bo widzę że próbujesz zniżyć mnie do swojego poziomu i pokonać doświadczeniem:) gdyby mi żona nie dawała to miałbym już inną, to nas różni że ty byś miał też inną ale rękę:) mimo wszystko miłego:)

Gruntowny

Gdyby był badziewiem nie osiągnął by takiego sukcesu