7,0 92 tys. ocen
7,0 10 1 91786
7,0 20 krytyków
Kung Fu Panda 2
powrót do forum filmu Kung Fu Panda 2

Jest nieoficjalnie potwierdzona. Co chcielibyście w niej zobaczyć?

King6

Ojej sam nie wiem. Liczę na ciekawą fabułę, świetny humor i żeby bajkę poprostu oglądało się tak dobrze jak pierwszą i drugą część.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
King6

UWAGA SPOILER

A więc tak dal tych co oglądali 2 część:
Kung fu Panda 2 kończy się pokazaniem wioski pand i między innymi ojca głównego bohatera, a więc sądzę że pojawią się oni w 3 części :) Na pewno nie zabraknie jakiegoś czołowego wroga. Być może i tygrysica odnajdzie swoich rodziców :D

matoroll

Skoro ma być aż 6 części to pewnie takie spotkanie nastąpi. Jak nie w trójce to w nastepnej.

ocenił(a) film na 7
King6

To jasne jak słońce co się zdarzy dalej. Nasz Panda odwiedzi wioskę gdzie obecnie zamieszkuje jego ojciec (ten prawdziwy), będą się poznawać. Pewnie stanie się tam coś złego będą musieli walczyć itd. A i oczywiście zapozna tam jakąś laskę.

ocenił(a) film na 10
King6

A ja myślę, że z dalekiej podróży wróci mistrz Tygrys, mistrz, który nie postępował z zasadami kung-fu i został wygnany. Teraz będzie chciał się zemścić i przejąć kontrolę nad kung-fu. Na początek zaatakuje wioskę pand, a Potężna Piątka i Po otrzymają wiadomość o wojskach wroga. Wyruszą, by zatrzymać Tygrysa i w ten sposób Po dowie się o swoim ojcu. Jak się potem okaże zbuntowany mistrz jest bratem Tygrysicy, który pozostawił ją, gdy była niemowlakiem. Po będzie musiał też rozstrzygnąć co zrobić: zostać z Pingiem czy wrócić do taty.

King6

Spragnionych widoku Kung-fu Pandy zapraszam na bloga copodniesiekungfupanda.blogspot.com - codziennie Panda trenuje i podnosi nowe "sztangi"

ocenił(a) film na 9
King6

Chciałbym żeby w roli wroga wystąpił big jun z gry online "Tales of po".