ma być ich aż osiem i zapewne zrobią tak że Tygrysica i Po się w sobie zakochają .Ja bym tego nie chciała
mi by się podobało,zauważyłam między nimi delikatną chemię,a rółżnicz wieku prawdopodobnie nie jest gigantyczna
Nie wyobrażam sobie tej miłości. ;'] A co do chemii między nimi to pewnie Tygrysica ma za sobą taką samą historię zw. z rodzicami jak Po i stąd te zbliżenia w II części. Zrozumienie.
Ta no ale weż to zobacz z innej strony powody tzw. 1.Gdy tylko Po jest w pobliżu Tygrysica nagle się staje taka... no nie wiem jaka ale tak uśmiechnięta itd. 2.Jeśli Po grożą kłopoty ona jest pierwsza do pomocy a nie np. Małpa , Żmija ,Modliszka albo Żuraw.3.Jak Lord Shen wypalił swoją armatę to ona biegła z całych sił a nie reszta Wielkiej Piątki.. Wszystko co mam do powiedzenia na ten temat .
No to ciekawe co mają zamiar wymyślić ^ ^
Ale na pewno będzie kontynuacja 2 części, bo zapewne wyjaśni się wątek z rodzinami Po ; P
Jak myślicie? Co jeszcze mogą wymyślić ?
Mogło by być jakieś powiązanie z krokodylami.w serialu często z nimi toczyli pojedynki.W filmie Było by nieco więcej Tygryski.zresztą w Kung-fu Pandzie 2 już miała coś powiedzieć ale Modlich jej przerwał.Więc zaczynam:
Dolina spokoju wreszcie spokojna. Do czasu gdy od jakiejś Gęsi w nocy zostaje skradziona waza.Z rysospisu wynika że złodziejem jest jakiś tygrys.Tygrysica jest jedynym tygrysem w Dolinie(Troszkę masło maślane).Tygrysica jednak zdaje się wiedzieć kto to zrobił.Nikt nie zauważył jej dziwnego zachowania oprócz Po.W nocy Panda śledzi Tygryskę.Okazuje się że miała rodzeństwo.
,,... rysospisu wynika że złodziejem jest jakiś tygrys.Tygrysica jest jedynym tygrysem w Dolinie'' - lepiej by brzmiało ,, ... rysopisu wynika,że złodziejem jest tygrys, a w dolinie jest tylko jeden - Tygryska'' :) Poza tym nieźle :D
Po ukrywa się w krzakach podczas gdy Tygryska wspina się na dach domu.Szybko pojawia się...2 Tygrysica!
Po mówi:
-Nie no,widzę podwójnie.
Jednak to siostra bliżniaczka.
Tygrysica postanowiła przyłapać swoją siostrę na gorącym uczynku.
Ta fałszywa Tygryska mówiła coś o upokorzeniu przed laty,i że to jest jej zemsta.Rozpoczeła się walka.Ta siostra pod koniec pojedynku podłożyła Tygrysce ogon, a ona wpada do tego domu.
Po tym incydencie już wszyscy mieli pewność że to Tygrysica jest złodziejem.Była tylko jedna osoba która uważała że Tygryska jest niewinna:Po.Wszyscy wieśniacy ją ścigali,Choć Mogłaby położyć wszystkich 1 łapą.Po i Tygryska postanowili że schwytają Siostrę(Nie mogę wymyślić imienia.)
cdn
No na pewno większość by się cieszyła, ale jednak dobrze by było, gdyby został wciśnięty jakiś malutki wątek z resztą.
Jest tak krótki film "Sekrety Potężnej Piątki" czy jakoś tak, gdzie pokazują, że Tygrysice zabrał z domu dziecka Szifu, więc z rodzeństwem to nie bardzo. A ten twój "scenariusz" to jak żywcem wzięty z któregoś odcinka serialu o Po, tyle że złodziejem był brat Małpy.