7,0 92 tys. ocen
7,0 10 1 91970
7,0 21 krytyków
Kung Fu Panda 2
powrót do forum filmu Kung Fu Panda 2

i to na samym początku ?
Co za idioci to teraz wszędzie pchają ?

bastek66

Zgadzam się. Ładują "3D" do tytułów, a później tłumacz ciemnemu ludowi dlaczego puszczamy coś z 35mm mimo, że w tytule jest 3D... -.-

ocenił(a) film na 7
piatek33

3D to syf

chowder

Nie zawsze. Na przykład w Avatarze było mistrzowskie.

Jezus_drugi

Ale avatar to co innego. Właściwie avatar zapoczątkował ten wysyp filmów 3D.

ocenił(a) film na 7
kr4kers

A teraz się płaci kupę siana za marne efekty (a czasami tylko jest napis 3D...). Kina i producenci wyczuli nowy sposób zarobku, robią pseudo 3D, dodadzą z 2 efekty na krzyż i się cieszą że frajerzy na to chodzą. Współczuje rodzicom, gdzie ich młode pociechy chcą iść na bajkę. Muszą zafundować bilet i dzieciom i przy okazji sobie w droższej cenie.

ocenił(a) film na 10
Jezus_drugi

w ZŁÓWIKU SAMMYM jak ktoś widzial to też było zajebiste 3D !!!! a tak normalnie to zwykle jest słąbe te 3D buuu

ocenił(a) film na 7
piatek33

Najbardziej rozwaliło mnie, kiedy zobaczyłam tytuł filmu "Ksiądz 3D" ;-). Mi już całkowicie obrzydła ta technologia, bo pod nią dorabiane są sceny akcji, które często zastępują przesłanie filmu. Boję się więc np. o "Auta 2" i "Kung Fu Pandę 2".

ocenił(a) film na 6
Puszka_26

przypinam sie. zamiast zrobic cos fajnego to ci koncentruja sie na 3D a dla mnie osobiscie to jest kompletnie nie potrzebne, duzo lepiej oglada sie bez tych zbednych okularow.

ocenił(a) film na 7
Puszka_26

Mogę cię pocieszyć, że Auta 2 będą też w 2D bo dystrybutorem jest Forum Film a oni ZAWSZE wypuszczają 2 wersje. Ja się bardziej martwie o transformers 3 bo dystrybutorem jest United international picture bo oni mają tendencje do wypuszczania tylko w 3D (patrz Thor)

Shadow_5

To ja mogę napisać, ze gdyby w Polsce technologia cyfrowa była bardziej rozwinięta ( tzn odpowiadała standardom zachodnioeuropejskim ) to filmy przygotowywane w trójwymiarze byłyby tylko w formacie 3D. Myślę, ze na to jeszcze trzeba poczekać około roku do dwóch lat ( ale to max ). Z tego co wiem, era filmów w technologii 3D dopiero nadchodzi.

Shadow_5

Mam nadzieje, że Kung Fu Panda 2 w CinemaCity będzie w 2D i 3D ;] Na plakacie widziałem napis małą czcionką w wybranych kinach również w 2D :P

se_b_ek

W Heliosie będą na pewno dwie wersje a co do efektów 3D to akurat w Pandzie będą bardzo dobre bo widziałąm zwiastun filmu przed Thorem w 3D i efekty były niezłe. Nie co to w Thorze.

ocenił(a) film na 10
Shadow_5

THOR jako film ujedzie ale 3D SŁAAAAAAAAABE HEHE:)

bastek66

Hah, tak jak Piła 3D.
Ale 3D to beznadzieja, tak btw.

ocenił(a) film na 10
urinmyveins

szkoda ze piratów nie ma do wyboru w 2D i 3D ... poszedłbym na 2D:)