7,0 92 tys. ocen
7,0 10 1 91786
7,0 20 krytyków
Kung Fu Panda 2
powrót do forum filmu Kung Fu Panda 2

Miałem nadzieję na coś trzymającego poziom pierwszej Kung Fu Pandy , ale się pomyliłem.

ocenił(a) film na 10
anonimus55

Hej zostaw mi drugą część w spokoju ona była zajefajna. 1 część taka nie była a tutaj mamy bardziej mrocznego złego charaktera i jest wytłumaczone dlaczego Po wychowywał gąsior jakie to smutne. :C

ocenił(a) film na 7
PandaSylwia

Trochę racji masz, ale każdy ma swój gust a dwójka jest w porządku.

ocenił(a) film na 7
PandaSylwia

Bardziej czarny charakter???????? Według mnie Tai Lung był lepszym czarnym charakterem

ocenił(a) film na 10
anonimus55

największym i jedynym minusem pierwszego filmu był głowny badguy, dwójka naprawiła ten błąd :) to moja opinia. W ogóle kung fu panda 2 to moja animacja wszech czasów i wieczna miłość :)

eiichi

zgadzam sie, KF2 mimo ,że z pozoru wygląda na jakieś głupie i dziecinne niewiadomoco ( co bardzo smuci :( ), to muszę przyznać ,że do tej pory jest to jedyny film animowany do którego nie jestem w stanie się przyczepić, tzn nie ma dla mnie wad. Myślałam ,że Jak wytresować smoka 2 przebije go, jednak tak sie nie stało. (W sumie to mnie to nawet martwi.... mam nadzieje że Dreamworks nie zepsuje trzeciej części)

ocenił(a) film na 10

Myślę, że w KFP 3 pokarzą nam cos niespodziewanego i uważa, że film mnie zachwyci i cos mi się wydaje, a raczej mam takie przeczucie, że ktoś w KFP 3 umrze. Może to być Shifu, a gdyby on umarł, to by Po był tzn. "Grand Master", czyli "Wielkim Mistrzem" Już to sobie wyobrażam jakby on zarządzał pałacem :D Panda z lacha w ręku i z zielonymi szatami i z kapeluszem no nieźle XD

ocenił(a) film na 7
PandaSylwia

Raczej w to wątpię w poprzednich dwóch częściach już ktoś umierał a raczej ginął.Więc szanse że ktoś w 3 części umrze jest mało prawdopodobne

ocenił(a) film na 7
roman876

a jest jakaś różnica między umrzeć a zginąć?

ocenił(a) film na 10
stantom1982

zginąć = zagubić się
umrzeć = być martwy