7,0 92 tys. ocen
7,0 10 1 91786
7,0 20 krytyków
Kung Fu Panda 2
powrót do forum filmu Kung Fu Panda 2

W pierwszej części tygrysica nie potrafiła nawet zabi.....ZNISZCZYĆ tailunga (wjem jak się piszę tajlung:D), a teraz!!! Podobało mi się jak mówiła że nic nie czuję bo ma ręce prawie ze stali. Albo jak potężna piątka myślała że tygrysica chcę go uderzyć potym jak jej powiedział że lord shen ma wspólnego coś z jego rodziną, tygrysica go przytuliła zamiast go uderzyć:D
A wam co się podobało?

kajtekbomb

Wiesz co, wszystko pięknie, ale naucz się nie stawiać na końcu każdego wyrazu litery ę.

użytkownik usunięty
kajtekbomb

Tygrysica pokazała, że nie jest z kamienia i dla niej wielki plus. (+)

kajtekbomb

Wszystko mi się w niej podobało ^^ Przestała być taka zamknięta, a to przytulenie Po... Zdecydowanie moja ukochana postać :D

marina1318

Szczerze powiedziawszy. Ona lepiej tuli od Po. xd No tak sobie porównajcie - Jak tuli Tygrysica Po, a jak Po Tygrysice. xd

olam1999

Nom :D Myślałam,że on ją zgniecie ^_^

marina1318

No rozbroiłaś mnie tym postem. Ale tak na serio to by jej nie zgniutł. xd Nie wiem kto przy tym przytuleniu był bardziej zszokowany -Tygrysica czy Modlicha, Żuraw, Żmija, Małpa, Mistrz Krok i Mistrz Pędzący Wół. xd

olam1999

Zdecydowanie Żuraw - widziałaś tego dzioba? Ale miny reszty też niezłe :D

marina1318

Kurde. No żóraw najbardziej. Ale ciekawe czy otworzył tego dzioba specjalnie czy zrobił tak automatycznie. xd

olam1999

O.O Ale ja myśle. Żuraw przez ó napisałam. xd

olam1999

Spox ;) Żuraw pewnie automatycznie - ja tak samo zareagowałam :P

marina1318

Ja trochę inaczej ^^ Odrazu po tym momencie wymyśliłam fabułę trzeciej części. xd

olam1999

PS: Jeśli chodzi o miny innych. To jak zopaczyłam te ich paczydła to omal nie spadłam z krzesła. xd

olam1999

Ja spadłam :D Taki szok... Szkoda,że nie było widać miny Shifu ;)

marina1318

Coś nie sądze że byłby przejęty tak jak niektórzy fani. :P

olam1999

Nom - np. ja ;P Chociaż... Kto wie ;) ?

marina1318

Taaaa. Nikt nie miał takiej reakcji jak ja. xd No chyba że moja koleżanka która rozszerzyła dzioba podobnie jak żuraw. xd

olam1999

Serio? Powiedz coś więcej :D :)

marina1318

xd No dobra, ale wyśle ci wiadomośc. ^^