7,0 92 tys. ocen
7,0 10 1 91786
7,0 20 krytyków
Kung Fu Panda 2
powrót do forum filmu Kung Fu Panda 2

film nawiązujący do Gwiezdnych wojen, a jeśli nie nawiązujący to tworzony na tych samych schematach, a co do jakości filmu, hm... myśle że jest ok, ale i tak jedynka lepsza, choć w dwójce muzyka jest na wyższym poziomie ;]

rasta_man

I to pisze kolo z Yodą w awatarze...

dawidking2

<śmiech> Ty to masz pojazdy Dawidzie. :3

olam1999

Dzięki.

ocenił(a) film na 8
rasta_man

Bardzo zaintrygowała mnie Twoja wypowiedź, mógłbyś powiedzieć mi na czym konkretnie polega nawiązanie tej bajki do Gwiezdnych Wojen?

ocenił(a) film na 7
Kisamcia

Szczerze to nie pamiętam o co mi chodziło, ale pisałem to wtedy gdy byłem fanatykiem SW, teraz już mam bardziej trzeźwe podejście do tej sagi, ale nie mówię że to gówno czy coś, po prostu potrafię wymienić jej minusy ;p

ocenił(a) film na 7
rasta_man

Byłeś fanatykiem niecały rok temu i ci przeszło, nice.

rasta_man

ktoś tu ma słomiany zapał a jutro może znowu SW

ocenił(a) film na 10
rasta_man

Ja uważam inaczej, KFP2 była dla mnie o wiele lepsza - ciekawsza fabuła, lepiej poprowadzone wątki, humor na wyższym poziomie.
KFP 2 wzbudziła we mnie jakieś emocje, jedynka niestety nie - dla tego też 1 część jest u mnie oceniona na 9, a druga ma 10 i serce :)

ocenił(a) film na 10
Artemisek

True.

ocenił(a) film na 10
rewolwer12

W sumie to odnosnie tematu - czyli że uważasz, iż gwiezdne wojny są filmem familijnym?

Sorki, że tutaj odpowiadam na główny wątek, miałem wysłać emotke, bo mi się nudziło, ale jakoś tak głupio :D

ocenił(a) film na 10
Artemisek

Tak ,raczej mysle ze to film familijny pierwsze trzy czesci moze nie ale reszta jak dla mnie pasuje na film dla rodziny.Ale to moje skromne zdanie xd