słaby, no i po zakończeniu znamy już jeden z wątków części trzeciej.
widać że słaby to ty jesteś, widać że jest kilkoro dzieci którym nie spodobała się Kung fu panda ale na szczęście to tylko garstka odszczepieńców :)
mam chyba prawo do swojej opinii? jedynka była dużo śmieszniejsza, a jeżeli ty wrzucasz od odszczepieńców każdemu kto nie podziela twojej opinii to tylko twojej płycizny intelektualnej dowodzi. możesz sobie darować wyszukane riposty które podpowiada ci mama. kończę. żegnam pozdrawiam pseudo znawco filmowy.
skoro na 100 osób 2-4 uważają że to słabizna to są odszczepieńcami, przypuszczam że jesteś młodzieniaszkiem co dzieci nie ma a po twojej wypowiedzi wynika że spodziewałeś się Bóg go wie czego
młodzieniaszkiem nie jestem, nie spodziewałem się niczego,moja opinia jak zawsze to wykładowa, ogólnych wrażeń, i przyjemności wynikających z seansu.
bynajmniej jestem rzetelny i obiektywny w swoich ocenach, bo patrze na filmy z perspektywy zwykłego widza, i nie pozuje na nikogo tak jak ty to niewątpliwie robisz, napatrzył się które filmy mają najwyższe oceny dodał je sobie i dowartościowuje się w ten sposób że nie wiadomo jak się zna na kinie.
nie znam się na kinie, nie jestem od tego by się znać,. Takie animacje tworzone są z myślą o rodzinach a skoro całej rodzinie się podobał i przewyższył ostatnie produkcje jak Shreki i auta to coś w tym jest
Tytuł tego wątku to "w porównaniu do części pierwszej", więc i określenie "słaby" jest tutaj relatywne. Natomiast Twoje opinie nie odnoszą się do porównania, są więc nieadekwatne do tematu.
chyba że moim zdaniem, tak jak i większości nie jest słabsza kontynuacja.A autor umieścił taki tytuł w porównaniu, sprawdź jednak jaką wystawił ocenę! Ale śmiać mi się chce gdy po takich pseudo inteligentnych wypowiedziach widać pokolenie eksperymentu gimnazjum znacznie odbiegające od norm edukacyjnych w europie. Tak tworzy się ociemniały naród którym łatwiej rządzić. Powodzenia w dorosłym życiu:)
Idąc twoim tokiem myślenia jesteś w takim samym stopniu odszczepieńcem(o ile użycie tego sformułowania jest w ogóle trafne...) jak bastet21, bo też oceniasz słabo niektóre wysoko notowane produkcje. W dodatku zamiast przytoczyć argumenty przemawiające na Twoją korzyść, bawisz się w psychologa-sędziego, który ocenia kogoś na podstawie kilku wypowiedzi i po tym jaką ocenę wystawił twojemu ulubionemu filmowi....ach jakie to dojrzałe i inteligentne! A co do filmu - nie zachwyciło mnie w nim nic, warta uwagi jest jedynie muzyka. Najlepszymi bajkami i tak zostaną na zawsze Król Lew i Toy Story :]
adryanusz_88 jeżeli coś jest wysoko notowane to znaczy ze każdemu ma się podobać? ilu widzów tyle ocen i opinii może jestem ociemniały i "łatwo mną rządzić" ;) ale pan ruski 011, jest równie, a morze nawet bardziej żałosny , "dorosły" facet zamiast zajmować się tym czym wszyscy dorośli, to wykłóca się na portalach z ludźmi bo mu bajkę napiętnowali, nazywając każdego gimnazjalistą, kiedy tak naprawdę to jemu do gimnazjalisty najbliżej. dziękuję dobranoc ;)
dorosły facet a ogląda bajkę? jest to produkcja typowo familijna i jako taka się sprawdza a tu kilku kolesi przy piwku stwierdza że to nic ciekawego. A ty koleżko na 100% jesteś gimnazjalistą a jeśli nie to masz jego rozum:) wystarczy popatrzeć w profil. A co do mojego zajmowania się dorosłymi sprawami to widać że nie wiesz o co chodzi. Czym Twoim zdaniem powinien się zajmować dorosły facet? bo chyba oglądanie bajki z rodziną to jedna takich czynności
Człowieku odstaw piwo i naucz się czytać.... nigdzie on nie pisze, że dorosły bajki nie może oglądać. Polecam naukę czytania ze zrozumieniem.
mógłbym napisać to samo. Oglądajcie takie produkcje za kilkanaście lat czyli gdy dorośniecie. Zobaczymy jak ocenicie gdy będziecie oglądać wspólnie z dziećmi które będą naprawdę zachwycone
Nie potrafisz uszanować czyjegoś zdania/opinii i zaakceptować tego, że komuś mógł się nie podobać. Jeśli podobnie zachowujesz się w stosunku do dzieci to ja już widze jak były zachwycone... Poza tym nie wiem jakie produkcje będą powstawać za kilka lat, ale wiem, że moje dzieci obejrzą Króla Lwa, czy Toy story, bo tego im nie puszcze:]
toy story czy król lew także im się podobał. Na Toy story był gość co pisał że najgorsza bajka jaką oglądał bo się nudził i nie podobała mu się gra aktorska:) to się nazywa plaga gimnazjum (gra aktorska w filmie animowanym:)
nie profil świadczy, o człowieku tylko elokwencja, nie wiesz co to znaczy? już tłumaczę, z grubsza chodzi o kulturę słowa a pod tym kątem jesteś dla mnie przegrany panie ruski 011 ;)
nie chodzi o to co robisz, z rodzina, owszem takie wspólne seanse są fajne, ale nie możesz gnoić innych za to że inną opinię mają niż twoja, bo z każdym taki postem tylko się pogrążasz i kompromitujesz.
jak dotąd innym argumentem niż "jesteś gimnazjalistą" mnie nie uraczyłeś. ale czekam cierpliwie, może w końcu mnie czymś zaskoczysz:) a gimnazjalistą nie jestem powtarzam po raz enty, do gimnazjalisty, mi daleko, no i patrząc na to co piszesz, jestem 100 razy bardziej dojrzalszy niż ty ;)
i to kolejny dowód na to jaki jesteś płytki skoro oceniasz ludzi przez pryzmat profili.
no to ja się dowartościowuje profilem a ty gnojąc innych za nic, przez neta każdy jest kozakiem, i oficjalnie kończę z tobą chłystku, nie potrafiąc zaakceptować opinii innych jesteś już wystarczająco przegrany, współczuje rodzinie, skoro jesteś jaki jesteś to rozwód to kwestia czasu tylko.
widzę że oceniasz ludzi swoją miarą. Widzę że ty kozakujesz, w realu miałbyś gębę obitą i rozwód ale ze szczęką a tu możesz sobie tylko popisać. Z tego co widzę to lubisz żyć w innym świecie ale pamiętaj że żaden z ciebie superbohater
A ja uważam, że to najlepszy film animowany 2011 roku!!! Oceniłem je na 10/10, uznając za wybitny! Jak ci się nie podoba to nie musisz tu zaglądać!
Ta, w 2011 był najlepszym animowanym filmem ale w porównaniu do 1 części wypadl trochę słabiej
venom strzeż się, teraz spotka cię gniew pana ruskiego011, on nie lubi ludzi z własnym zdaniem.
poprawka ; nie lubi małolatów co wchodzą by zaniżyć ocenę produkcji familijnej która nie jest kierowana do społeczeństwa wychowanego na świecie mangi i kochających czarodziejkę z księżyca