6,8 5,1 tys. ocen
6,8 10 1 5140
L: Change the World
powrót do forum filmu L: Change the World

Czuję silną potrzebę obejrzenia tego filmu. L jest niesamowitą postacią, o nim to i 10 filmów możnaby nakręcić ;P Dają Ken'ichiemu niezłą szansę, chociaż mam nadzieję, że przez to nie będzie kojarzony jedynie z L. Ciekawe, odkąd zacznie się ta historia. Od dzieciństwa? To bedzie dłuugi film..

ocenił(a) film na 7
Drago_2

zacznie się chyba od sprawy Beyond Birthday... to jedna z nowelek napisanych do Death Note'a, rozwiązanie zagadki przeplata się ze scenkami z przeszłości L'a; sporą rólkę ma w niej Misora Naomi, a może w końcu Neara i Mello pokażą. A niech film będzie jak najdłuższy ;)

ocenił(a) film na 6
MaRyska

Na pewno będą N i M (ale jako dzieciaki) bo na IMDB figurują już nazwiska aktorów którzy się wcielą w te postacie ;P

Drago_2

oooch, tak! *spazmatyczny okrzyk rozkoszy* muszę obejrzeć ten film... I to nie tylko dlatego że większość fanek DN (w tym ja) uważają że L jest 'cute' (słodki, kawaii, sweet, a la 'uke' czy jak kto woli). Ciekawi mnie jak bedzie wyglądał Mello i jestem spragniona supertrudnych zagadek rozwiązywanych przez Roraito Eru <3

ocenił(a) film na 6
ikimono

Na oficjalnej stronce pojawił się nowy teaser.

http://wwws.warnerbros.co.jp/L-movie/

Podobnie jak w poprzednim ten też chyba jest zmontowany z fragmentów poprzednich filmów ale co tam, i tak jest fajny ;p

A tutaj macie nazwiska aktorów którzy wcielą się w Mello i Neara, będą to Gary Alan Woodward i Tony Zimmzy. Niestety to jeszcze dzieciaki i nic o nich nie wiadomo (nie mówiąc już o fotkach). Jakby ktoś się czegoś o nich doszukał w necie to niech tu wrzuci, wszyscy na pewno będą wdzięczni ;>

użytkownik usunięty
Drago_2

ja też mam wielką ochote zobaczyć ten film:))