6,8 5,1 tys. ocen
6,8 10 1 5140
L: Change the World
powrót do forum filmu L: Change the World

Filmik z planu

ocenił(a) film na 6

Dla wszystkich którzy mają już dość trailerów do L zmontowanych z przerobionych fragmentów poprzednich filmów mam coś nowego. Filmik z planu zdjęciowego L gdzie sporo można zobaczyć i posłuchać (tutaj oczywiście trzeba już znać japoński, ja nie znam ale pooglądać można).

http://www.youtube.com/watch?v=S6kq-8UHzl8

A jakby ktoś jeszcze nie widział, na stronie oficjalnej można zobaczyć skromną galerię postaci wraz opisami i trzeci zwiastun.

HuntMocy

sankyuu za filmik z planu ^.^

[god, jeszcze prawie pół roku do premiery -.-]

ocenił(a) film na 7
HuntMocy

L na rowerze.... ROTFL :D:D:D:D:D:D ale arigato za to (rymy częstochowskie ;p)

ocenił(a) film na 6
MaRyska

Nie ma sprawy nie ma sprawy, filmik znalazłem przypadkiem ;D Tak się tylko zastanawiam gdzie Near i Mello. Na początku tu i tam figurowały nazwiska chłopaków którzy się w nich wcielą, potem na stronie oficjalnej były fotki i dałbym sobie rękę uciąć że dzieciak po prawej od L to Mello a tu zonk... chyba że jak był mały to nosił sukienki xD Natomiast chłopak figurujący jako 'boy' nie jest podobny do Neara (choć podejrzewam że to on).

Wciąż jeszcze mnie zastanawia też ten koleś ze zmasakrowanym okiem... ktoś ma jakiś pomysł? Może to jednak BB?

"god, jeszcze prawie pół roku do premiery"

Szybko zleci, za chwilę październik a potem już z górki do świąt i sylwka a po nowym roku to już bliziutko ;p Zresztą i tak jest dobrze bo początkowo mi się wydawało że data "2008-02-09" oznacza 2 września '08 :/ Na szczęście to jednak luty ;D

"L na rowerze...."

Lepiej, L w kapeluszu ;D

ocenił(a) film na 7
HuntMocy

Heja HunteR, wróciłam ;). Czytałam streszczenie Another Note, na bazie którego podobnież powstał film i żaden koleś z dużą blizną mi się w/na oczy nie rzucił.... co do Mello, tak mi się coś zdaje że ZROBILI z niego dziewczynkę (tak jak w live action w ekipie śledczej nagle pojawiła się jakaś laska o.o). W tych filmach mało kto jest do siebie podobny :'(. Mam nadzieję, że niedługo pojawi się coś więcej o filmie... i jakaś wzmianka o filmach w Polsce, skoro już niedługo premiera w USA :)
The Best of.... L z czipsami ziemniaczanymi D: D: D: D: D: D:

ocenił(a) film na 6
MaRyska

Tak tylko że teraz już wiemy że to będzie zupełnie nowa fabuła więc to że gościa w AN nie było nie znaczy że nie będzie go w filmie ;P