Albo niektórzy nie mają pojęcia o horrorach pisząc takie zarzuty jak np. brak wytłumaczenia z kąd się wziął Craig i o co w tym filmie chodziło. LUdzie to było celowe zagranie reżysera abyście mogli wysilić własną wyobraźnię...
Nikt też nie pochwalił muzyki w filmie która jest moim zdaniem znakomita,świetnie wprowadza a nastrój grozy: brawo brawo!!!!
Dla mnie ten film to kompletne dno. Niby horror ale zamiast się bać to się śmiałam. Miałam wrażenie, że oglądam jakąś parodię. A na muzykę uwagi nikt nie zwracał bo nawet jakby była mistrzowska to i tak film to totalna klapa.
muzyka to jedyny plus tego filmu, reszta to kiła. Pomysł na film dobry, wykonanie fatalne efekt końcowy mierny. Juz po kilku minutach wszystko jest jasne. Bajka dla naiwnych.
Przynajmniej dobrze został wykreowana główna postać, która moim zdaniem zasługuje na uznanie.Poza tym film ten wyróżnia się wspaniałą atmosferą, nastrojem grozy i dobrymi efektami, jest o niebo lepszy niż te wszystkie gnoty jakie teraz wychodzą np.Ring które zamiast straszyć nudzą do bólu!!!
Creep zasługuje na uznanie,wart jest oglądnięcia ma w sobie to coś że z ciekawością się go ogląda
"...Creep zasługuje na uznanie,wart jest oglądnięcia ma w sobie to coś że z ciekawością się go ogląda....." (-- NO TO JEST NAJLEPSZE MA TO COŚ W SOBIEEE :-) Buahahahahaahhahahahaha... Zaśmiał się Smok Wawelski :-)
Mnie też się ten horror podobał. Fajne psychodeliczne akcje miejscami. Udało sie stworzyć klimat brudych kanałowych tuneli i korytarzy, którymi przemieszczają sie bohaterowie a do tego ten dziwny potwór, który pasował mi do kanałów (szkoda że szczury nie zbijały). Muzyka rzeczywiście niezła no i scena chirurgiczna. Ogólnie niezłe krwawe sceny. Dobry horror trzymający poziom, w przeciwieństwie do większośc amerykańskiego gówna.