Lęk

Creep
2004
5,4 16 tys. ocen
5,4 10 1 16137
4,5 10 krytyków
Lęk
powrót do forum filmu Lęk

Nie polecam tego filmu nie wiem nawet jak go opisać niema sensu w tym filmie ani nawet wyjaśnienia skąd się to tam wzięło jedynie zdjęcia z naukowcem jakieś laboratorium i w słoikach że tak ujmę jakieś zmutowane dzieci martwe dodam, co to ma być ja się pytam? Ten film nawet dobrej sytuacji nie przedstawia a czarny charakter niby idiota a jednak coś tam mówi i umie podejść bohaterów jak go nadziała na hak a on piszczał to już zamknęło moją opinie na amen na tyle rozumny by mówić na tyle by chodzić ale nie na tyle by go wyjąć dno.

ocenił(a) film na 8
GS_18

nie znasz sie to cicho siedz

hercules38

Ja mam własną opinie o filmie nie musisz się ze mną zgadzać ale nie pisz że się nie znam na kinie jeśli masz lepszą opinie słucham? Chętnie poznam twoje zdanie opisz z chęcią przeczytam a jeśli nie to nie wypowiadaj się i nie obrażaj.

ocenił(a) film na 8
GS_18

ten film jest dobry fajny i ciekawy i ma napiecie na kinie moze sie znasz ale nei na horrorah

hercules38

W tym rzecz że uwielbiam Horrory to mój ulubiony gatunek filmów i widziałem sto razy lepsze od tego to że trzyma ciebie w napięciu nie świadczy że film jest dobry niestety ty jesteś 1 osobą co ma taką opinie a 10 innych ma odmienną i jeśli chodź trochę wiesz coś o kinie to zdaj sobie sprawę że nie nagrywa się filmu dla 1 osoby ma ona wciągać widzów nie widza a widzów, są filmy starsze od tego a lepiej dopracowane ten film jest niskobudżetowy nawet do kin nie wszedł to już o czymś świadczy oglądałem go bo byłem ciekaw co to za film rozczarowałem się i moja opinia o nim jest negatywna oglądałem wiele Horrorów ale ten to naprawdę tragedia.

ocenił(a) film na 8
GS_18

sorry koles ale znam sie lepiej na horrorach niz ty i reszta pseudo fanow horrorów i wiem ze ten film jest dobry znam takich jak ty filmy slabe oceniaja dobrze a dobre slabo a bardzo odbre srednio lub tez slabo

hercules38

Jak mówiłem to jest moje zdanie o nim a co do twoich słów to samo mogę powiedzieć że lipne filmy są oceniane wysoko a te dobre krytykowane to tylko paradoks i kłótnie na słówka na które według mnie szkoda czasu. Podobał ci się ok twoja opinia mnie się nie podobał przynajmniej bądź łaskaw następnym razem spojrzeć na ogólną ocenę filmu na to czy był w kinie i pomyśl zanim napiszesz i obrazisz kogoś tylko za to że ma inne zdanie o filmie to co ja uważam za fatalne innemu się podoba ale nie krytykuje go za to szanuje wybór tak jak i twój więcej już chyba nie widzę potrzeby tłumaczyć każdy ma własne zdanie inny się zgodzi z tym inny nie dla mnie to tylko film i wyraziłem swoje zdanie o nim.

ocenił(a) film na 8
GS_18

tu nie chodzi o to czy cos sie podoba czy nie tylko jakie jest ja oceniam tak jak jest i jak inni ale czesto oceny filmwebu sa zle niektore za niskie maja filmy oceny tu

hercules38

Mają taką ocenę tu filmy ogólne ta ocena nie liczy się jako jednej osoby lecz ilości osób które ten film oglądały i wszyscy co ocenili i bierze się pod uwagę wszystkich a z wszystkich jak jest marna ocena to znaczy że większość uważa że film jest słaby dlatego ma niską ocenę ogólną zobacz sobie np ten film jaki rocznik i jaka ogólna ocena i porównaj sobie do tego niema kolosalnie porównania.

http://www.filmweb.pl/film/Cz%C5%82owiek+z+blizn%C4%85-1983-4833

ocenił(a) film na 8
GS_18

kolo cos ci powiem fanuw dobrych co sie naprawde znaja na horrorach jest malo wieksosc to tacy co sie mniej znaja i widc to po ocenach roznych filmow nie i tylko tg ja naleze do grupy co sie znaja dobrze i wiem jaki jeest slaby poronaj sb lek do mp ostatniej sekty pająkow ducha aatma martwego miesa zemsty zwych trupów to sa slabe lek jest duzo lepszy wiec nei gadaj ze jest slaby

ocenił(a) film na 8
GS_18

a ten czlowieczek z blizna to nie horror tylko jakies badziewie

hercules38

To nie o kategorie chodzi a ocenę ogólną jest spora różnica jeśli uważasz film co ma ogólną ocenę 8,3 za słaby to nie mamy o czym mówić w tej chwili kompletny brak znajomości niech zgadnę pewnie go nawet nie oglądałeś a dałeś ocenę w tej chwili to kpina nic więcej i ty się znasz ten film co uważasz za fajny nie trafił do kin nigdy o nim nie słyszałem nie był promowany znalazłem go przypadkiem i należy on do niskobudżetowych filmów, uwielbiam horrory wiem jaki jest warty uwagi a jaki nie, wybacz ale powiem tak oglądałem filmy horrory które słyszałem nie filmy które nie trafiły nawet do kin bo bez powodu tak się nie stało mogę gdybać ale trzeba się pogodzić że są słabe i dobre filmy ale jedno wiem na pewno idealnego filmu niema ja widziałem tam wiele błędów dlatego taka ocena i opinia.

ocenił(a) film na 8
GS_18

nie oceenialem tg filmu po 1 po 2 nie kazdy film trafia do kina tylko niektore a sa slabe ale nie te co ty myslisz

hercules38

Większość filmów trafia do kin i są one ogłaszane że premiera wtedy i wtedy w kinach nie wszystkie ale te które są dobre a reszta ocen to należy do widzów danego filmu w kinach te które nie trafiły do kin raz że trudno znaleźć dwa czasem pierwszy raz się słyszy o takim filmie a trzy przeważnie mają słabą ocenę rzadko który trafia się dobry a ja opieram się na kinie bo są twórcy i ludzie którzy się znają i tworzą filmy nie opieram się na niskich filmach jak bym miał tak patrzeć na to to już też bym kupił kamerę i nagrał film nie trafił by do kina ale był by tylko kto go obejrzy jak mało kto będzie słyszał o nim?

ocenił(a) film na 8
GS_18

lol kolo jest duzo filmow dobrych ktore nigdy nie byly w polskich kinach to sie daje filmy do tv np lub na dvd ja mam duzo horrorow o ktorych uslyszalem jak kupowałem dvd i sa dobre i bardzo dobre

hercules38

Ty ze wszystkimi się tak nie zgadzasz z opinią? Te w tv co nawet są były w kinach oglądałem nie jeden tam film a jak oceniałem to można wyczytać że był w kinach i dostał takie i takie nagrody.

ocenił(a) film na 8
GS_18

a ja ogl duzo filmow ktore sa dobre a nigdy w kinach nie byly

hercules38

Kwestia gustu może wolisz takie filmy ja wolę filmy polecane i zwykle tak jest że te co mi polecą są świetne.

ocenił(a) film na 8
GS_18

ocen wiecej horrorow na filmwebie z tych co ogladalem i ty oceniales to tylko czesci pily i ja podobnie bym ocenil ;p

hercules38

Ja nie oceniam filmów jakie nie oglądałem i nie oglądam o jakich niema wzmianki te przez ciebie podane pierwsze słyszę o niektórych, nie chodzi o wielkość a jakość filmu tego jak aktorzy grają jaka fabuła jak chcę coś obejrzeć luknę na kino albo poleci mi coś znajomy zwykle coś o czym się słyszało.

ocenił(a) film na 8
GS_18

czyli te filmy co masz ocienione to tylko je ogladales cos malo ich jest ;D

hercules38

Oczywiście że mało mam zablokowany dostęp i ograniczenia na koncie dla tych których nie mam w znajomych tylko znajomi mają pełny wzgląd na moje konto nie lubię jak byle kto wbija do mnie i przegląda sobie co popadnie jak chce się oglądnąć film znaleźć dobry samemu sobie niech szuka albo zapyta nie podgląda i bierze co mu pasuje widzisz tylko to co ostatnio oglądałem lub mam ocenione najwyżej reszta jest zablokowana i zapewniam cię że jest tego sporo już wystarczy że mam to konto dłużej niż ty swoje.

ocenił(a) film na 8
GS_18

no jasne masz dluzej a ile je juz masz kolo:D

hercules38

No wystarczy wejść i przeczytać ty masz od 27 luty 2013 a moje konto 24 października 2011.

ocenił(a) film na 8
GS_18

ale to nie znaczy nic kolo;p

hercules38

Pytałeś ile mam filmów skoro mam dłużej konto to odpowiedz oczywista znacznie więcej to znaczy dzieciaku.

ocenił(a) film na 8
GS_18

ahahhahaahah sam jestes dzieciak a ile masz ocenionych synku:D

hercules38

Wiesz najpierw nie pasuje ci moja opinia o filmie obrażasz mnie potem czepiasz się mojego konta i zbaczasz z tematu na prywatne sprawy piszę do ciebie ostatni raz i ostatni raz zwracam ci uwagę film to fil ale prywatność to moja sprawa, to że nazwałem cię dzieciakiem to nie uraza piszesz i zachowujesz się jak dziecko przeczytaj własne wiadomości jeśli jeszcze raz mnie obrazisz napisze skargę na ciebie bo jest taka możliwość zgłoszenia konta jako nachalne żegnam.

ocenił(a) film na 8
GS_18

nie zachowuje sie jak dziecko poprpstu znam sie lepiej od cb i mowie co mysle otakich co dobre filmy slabo oceniaja zapewne jestem starszy od cb nastolatku