Ludzie ocknijcie się. Rzygać mi się chce jak czytam te Wasze opinie. Wszystko zjeżdżacie. A pewnie sami nie wiecie co chcielibyście oglądać. Pewnie takie śmiecie jak Matrix itp. Haha. A film ten jest naprawde dobry i trzyma w napieciu i wciąga!!!
Dokładnie to samo uważam .. Gdzie nie spojrzeć na każdym forum jakiego kolwiek filmu zasrane obelgi .. Jezzuuu to co byście chcieli oglądać .. ? Sami pewnie nie wiecie ..
yeeah film jest ok, jeden z lepszych dreszczowców 2005 roku. Pomysł z metrem jest całkiem przyzwoity, łażenie po dworcu też niczego sobie, a potworek ? - nareszcie inny! Jak miło zobaczyć coś ochydnego po atakach dziweczynek z czarnymi włosami rodem z azji. Oczywiście mam też zastrzeżenia: który raz główną rolę odgrywa blondynka? Czy już nie będzie horroru z mężczyzną w głównej roli?
Zaglądam na tę stronke dlatego żeby wiedzieć czy film jest warty polecenia,zrobiłam tak w przypadku tego filmu i po przeczytaniu waszych njegatywnych opinii odwlekałam obejżenuie "Lęku".Zobaczyłam go dopiero po miesiącu i jestem pozytywnie zaskoczona , naprawde trzyma w napięciu, rewelacja.Teraz wiem że nie moge się kierować opinią ludzi którzy się na tym nie znają .PS:niepodobała mi się sukienka głównej bohaterki,była okropna a przecież to w miare nowy film, mogli ją ubrać w coś ładniejszego,poza tym małym szczegółem film "Lęk" wymiata!
Zaglądam na tę stronke dlatego żeby wiedzieć czy film jest warty polecenia,zrobiłam tak w przypadku tego filmu i po przeczytaniu waszych njegatywnych opinii odwlekałam obejżenuie "Lęku".Zobaczyłam go dopiero po miesiącu i jestem pozytywnie zaskoczona , naprawde trzyma w napięciu, rewelacja.Teraz wiem że nie moge się kierować opinią ludzi którzy się na tym nie znają .PS:niepodobała mi się sukienka głównej bohaterki,była okropna a przecież to w miare nowy film, mogli ją ubrać w coś ładniejszego,poza tym małym szczegółem film "Lęk" wymiata!
nie moge uwierzyć że aż tyle osob odpowiedziało pozytywnie! moim zdaniem pogeło was i to w paru punktach na głowie jesli uwazacie ten film za conajmniej dobry.Powiem wam ze jest beznadziejny dlaczego?Bo horrory mają straszyć, budzić jakiś dreszcz, zaskoczenie, a to było obrzydzenie jakich mało a w momencie krojenia pani w chirurgi dziecej bylo z poczatku nawet śmieszne a pozniej banalne i beznadziejne.Zmierzam do tego ze rezyser jest czlowiekiem conajmniej niezrownowazonym krecac takie filmy! Czego ja sie spodziewałem? Tego co wymieniłem wyżej i co bym chcciał otrzymać po nazwaniu filmu horrorem a ten film to psychodela a nie horror i prosze miec na uwadze co to znaczy psychodela! Takie filmy jak te nie wywolują zadnych pozytywnych emocji a tylko rojnuja psychike! Bo moze wy jestescie wstanie zrozumiec ze to film gorzej z tymi co potraktuja to serio i to nie jest śmieszne bo jak znalezli sie fani tego filmu jak wy to i znajda sie skrajni fanatycy postepowania takigo jak zobaczylismy na tym filmie! Pozniej sa morderstwa gwałty pobicia i innego rodzaju schorzenia i z kad sie to bierze?! Właśnie z takich filmów jak ten! I nie jestem zadnym zgryzliwym dziadem tylko chłopakiem który ma 18 lat i który jest zdegustowany ludzimi ktorzy popieraja takie filmy a co najgorsze ludzmi ktorzy je tworzą!!!!!!!!!!!!!!! dziekuje
Hmm.... jak na horror to był trochę straszny ale jako film jest po prostu beznadziejny!!! To byl pierwszy film oglądany przeze mnie w kinie, na którym chciałam wyjśc z sali. Gdyby nie moja przyjaciółka, która chciała zobaczyc zakończenie to na pewno bym wyszła. 'Lęk' opierał się głównie na odrażających scenach pełnych krwii. To ma by fajne? Jeśli tak to ja juz nie chcę oglądac żadnych fajnych filmów...