Lęk

Creep
2004
5,4 16 tys. ocen
5,4 10 1 16137
4,5 10 krytyków
Lęk
powrót do forum filmu Lęk

CO???

ocenił(a) film na 9

5.7 TEN FILM POWINIEN MIEĆ MINIMUM 7.7 TEN FILM MA KLIMAT I TRZYMA W NAPIĘCIU PRAWIE BEZ PRZERWY OCZYWIŚCIE SĄ TU TACY KINOMANIACY CO TWIERDZĄ ŻE TO JEST KOMEDIA OCZYWIŚCIE JESLI OGLĄDACIE HORROR W DZIEŃ ALBO Z KOLEGAMI PRZY PIWKU TO PEWNIE ŻE WAS NIE WYSTRASZY ALBO CHOCIAŻ NIE ZACIEKAWI ILE RAZY MAM POWTARZAĆ ŻE FILMY TEGO TYPU OGLĄDA SIĘ W NOCY SAMEMU LUB GÓRA Z KOLEGĄ LUB KOLEŻANKĄ WTEDY NAPEWNO POCZUJECIE KLIMAT I ATMOSFERE TEGO ŚWIETNEGO FILMU FANOM HORRORÓW GORĄCO POLECAM !!!!!!!

ocenił(a) film na 5
lukasz121246

jak dla mnie to ten film jest taki sobie....co prawda ma klimat i trzyma w napięciu, ale widziałam dużo lepsze horrory. a w sumie to jeszcze żadne horror mnie nie wystraszył :) i parę razy rozśmieszył mnie ten horror, choć oglądałam go w nocy.
generalnie nie jest to film wysokich lotów, ale można obejrzeć :)

ocenił(a) film na 2
lukasz121246

Chcesz, włożę ci w du*ę paralizator, wtedy dopiero poczujesz napięcie ;) Gorszych bzdur nie słyszałem, chyba masz z 11 lat synku. Film oglądałem w nocy (jak każde horrory) PRZY ZGASZONYCH ŚWIATŁACH (pasuje?) i tylko z moją kobietą.... z filmu się nie śmiałem, ale się cholernie wynudziłem, więc nie wiem czego usiłujesz na siłę bronić? Takiego gó*na jak ten film to już dość dawno nie widziałem, a ciebie nazwałbym fanem bajek dla niemowlaków a nie horrorów bo jesteś miętki jak wacik i podniecasz się byle syfem.
PS. Koło horrorów to ten film stał...

ocenił(a) film na 9
GanGstaRR

Pierdol się pajacu i mam 9 lat

ocenił(a) film na 2
lukasz121246

to gdzie są twoi starzy w takim razie, mały knypku :) Pewnie leżą nawaleni na ławce w parku....

ocenił(a) film na 9
GanGstaRR

Wierzysz kretynie w wszystko co ci ludzie napiszą

ocenił(a) film na 1
lukasz121246

a narobiłeś w pampersy jak oglądałeś ten film?
po drugie nie krzycz dzieciaku.

ocenił(a) film na 9
lizardking75

Bo co mi zrobisz zbijesz mnie?

lukasz121246

jak juz skonczycie sie napinac :) to moze ktos mi wytlumaczy skad wziely sie te wszystkie szczury i jakim cudem pojawialy sie zawsze przed Craig-iem :) i skad te podziemia w metrze katakumby... istne labirynty... i nawet oddzieł chirurgii... hehe szkoda ze jescze tam suprmarketu nie bylo i wesolego miesteczka.... 4/10

ocenił(a) film na 2
EvilNicks

to wszystko stworzył Pan Buk ;d