Lęk

Creep
2004
5,4 16 tys. ocen
5,4 10 1 16137
4,5 10 krytyków
Lęk
powrót do forum filmu Lęk

mam prośbę czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć dlaczego ten koleś "zabójca" tak wygląda ?? I dlaczego stara się być "chirurgiem"??
i czy ktoś mógłby mniej więcej powiedzieć czy warto ten film obejrzeć w całości bo narazie zrobiłam to urywkowo

proszę o odpowiedz

ocenił(a) film na 10
dariaFalco

warto go obejrzeć w całości, sama to zrobiłam i to w angielskiej wersji językowej i naprawdę trzyma w napięciu i potrafi porządnie wystraszyć, sama po jego obejrzeniu, będę się teraz bała wejść do metra, po zmierzchu...

dlaczego tak wygląda za bardzo nie potrafię Ci wytłumaczyć, chodziło tam mniej więcej o to, że jakiś doktor w tych podziemiach robił eksperymenty, nie jestem pewna czy to nie jego ojciec, tam nawet w filmie były pokazane słoiki z płodami w formalinie i on robił chyba na tych płodach i dzieciach eksperymenty genetyczne i coś mu nie wyszło, a ten teraz się mści...

justa208

Ja też się nad tym zastanawiałam... Trochę za dużo nierozwiązanych spraw.

ocenił(a) film na 10
mielone_

mnie się wydaje że właśnie kiedys jakis lekarz robil eks[erymenty na plodach oraz na dzieciach ledwo urodzonych no i właśnie Craig byl jednym z tych eks[erymentow... uwazam ze on widzial jak ten doktor brutalnie wydzieral te plody z kobiet, dlatego jednej z bohaterek chcial zrobic to samo... (mimo ze nie ybla w ciazy)

skad te pomysly?? - Craig mial na rece taka opaske z imieniem jak maja dzieci w szpitalu a po drugie bylo tak troche tych plodow w formalinie;]

fajnie ze tego nie wyjasnili;] przynajmniej mozna sie troszke pogłowić;]