Lęk

Creep
2004
5,4 16 tys. ocen
5,4 10 1 16137
4,5 10 krytyków
Lęk
powrót do forum filmu Lęk

Luudzie ! Nie traccie czasu na to gowno !! tego horrorem nazwac nie mozna ! jak juz to komedia, ale za pierona niesmieszna ! poprostu beznadzieja !
dalabym -100000 , niestety sie nie da ...

aalexandra91_2

zgadzam sie, nie widziałem drugiego tak głupiego filmu

ocenił(a) film na 1
OrziWater

lęk to gówno i co do tego nie ma wątpliwości

aalexandra91_2

sadzac po nicku - 91 rocznik czyli masz 16 lat - i dlatego ten film obejrze i sam ocenie ;]

ocenił(a) film na 1
lain_coubert

aaaaaaaaaale jestes zajebisty i dojzaly i ja Cie aj law ju

Mooman

przepraszam czy my sie znamy ? (za krotki )

aalexandra91_2

no wreszcie jakieś porządne opinie:) u mnie top 10 najgorszych filmów!!!

aalexandra91_2

Popieram jak najbardziej film jest tak głupi, że aż mi oczy musztardą zaszły od patrzenia na tą parodię jakiegokolwiek kina...( bo ani horrorem ani komedią bym tego nie nazwała) Nie cierpię filmów, w których nagle nie wiadomo skąd pojawia się jakiś mutant niedorozwój i zaczyna mordować, porywać, gwałcić i jeszcze nie wiadomo co, krew sika niczym szampan w nowy rok, wszędzie flaki i latające łby a na dodatek nie da się paskudztwa wytępić... takie "zabili go i uciekł"...
bez sensu... Dla innych może być fajny - zależy co kto lubi, a w kwestii gustu sie nie dyskutuje.
Jak dla mnie totalne dno.

Amai_Ame

Dokładnie wystarczy zacząć oglądać od połowy i już wiesz co się dzieje DNO, znalazłem parę błędów ale to takie tam szczegóły

ocenił(a) film na 6
aalexandra91_2

Ja to nie rozumiem tego, że on tyle lat (jak wynikało z fabuły) mieszkał w tym metrze, a zaczął atakować dopiero jak główna bohaterka została tam zamknięta. Bez sensu.

ocenił(a) film na 1
manowce

Racja, totalne dno. Gorszego filmu dawno nie widziałam. Szkoda czasu na to badziewie.

fjona1

obejrzalem, zgadzam się :) slabiutki az do bolu :D

ocenił(a) film na 1
lain_coubert

tak wszyscy macie rację, weszłam na stronę tego filmu żeby powiedzioeć to samo.
TOTALNE DNO !!!