a ze dali horror to dalam 6. Smialam sie na tym filmie jak malo kiedy!!
mnie ten film nie rozśmieszył, ale faktycznie brakowało mu czegoś, nie trzymal tak w napieciu jak by sie można z początku spodziewać, ale ogólnie oceniam ten film na 8! I przy okazji zwracam sie z prosba do moich przedmoców o tytuły filmów, po obejrzeniu których, śmiali sie z tego, (chyba ze ogólnie bawiąm ich tego typu filmy) pewnie bedą dużo lepsze! Pozdrawiam!
Koleś z piłą ???????????????
LOGAN o jakim ty filmie mówisz bo nie zauważyłem żeby w "Lęku" latał jakiś koleś z piłą
Chodzi mi o scenę jak bierze do ręki piłę i wbija w wiadomo co tej babki leżącej na łóżku ginekologicznym, stąd ta piła, heh
No, ja bym tego piłą nie nazwał, był to raczej ostry, zębaty sztylet, no ale niech Ci będzie.
Jak dla mnie to było totalne nieporozumienie :-/
Ani to to straszne (a horror podobno), ani zabawne, ani wciągające, po klimacie ani śladu... jednyne co, to trochę obrzydliwy był.
Spodziewałam się więcej, niestety duże rozczarowanie.
fuj beznadziejny film comniebardzo zmartwiło bo potente ponętne dziewczę i lubię tę girl A jedyny plus za scenę z myciem rąk - sugestywna
smieszny film. coś pokroju "Zejscie"ang. Descent i "Wzgorza Mają oczy". Ogolnie film 5/10. smiechu warte.
Zastanawiam się co Was w tym filmie śmieszyło. Bo mnie jedna scena, kiedy główna bohaterka mówi do Guy'a "Prawie jak penis tylko mniejsze". Nie wiem cóż innego mogło tam śmieszyć?? Chyba, że Was śmieszą sceny ludzkiego cierpienia. Film nie było super genialny ale chyba nie istnieje film w 100% doskonały, któremu by nic nie można było zarzucić. Rozumiem, że komuś mógł się nie podobać ale co do cholery tam było śmiesznego?! Śmieszna była walka Ash'a z ręką w filmie Martwe Zło, śmieszny był noworodek zombie w Martwicy Mózgu, ale tu?? Proszę o odpowiedzi.
Do bani, nie widziałem bardziej bezsensownego i nudzącego filmu jak ten już Riddick jest straszniejszy, ocena 1/10.