a tematów porobiło się tyle jakby ten film był już dawno w kinach.Bez komentarza.
Mała errata.Chodzi mi o premierę polską,która jak zwykle jest daleko w tyle ze światową(rok).Nie wierzę,ze wszyscy obejrzeli ten film po za granicami naszego kraju.
Ludzie to mają tupet.Zamiast napisać swoje 3 grosze po polskiej premierze kinowej to napiszą grubo przed.I to przewaznie taki film oceniają bardzo negatywnie(nie dziwię się).Jak się sciąga jakieś kinówki o koszmarnej jakości
to inaczej być nie może.
tacy ludzie co tylko nonstop ściągają filmy zaczynają coraz bardziej lekceważyć filmy i wymagają od nich nie wiadomo czego.A co najmniej połowa z tych filmów są naprawdę warte obejrzenia.Po prostu żenada i brak szacunku do filmów.
a wlasnie ze nie!!!! ja sciagam bardzo duzo filmow ale to dlatego ze uwielbiam je ogladac co prawda praktycznie kazdy film jest schematyczny ale i tak sie je oglada po to przeciez sa:)
Ja tam tez nei mam nic przeciw sciaganiu, a akurat filmy na kompie ogladam tylko jesli sa w rewelacyjnej ( ewentualnie bardzo dobrej ;-) ) jakosci, a ze mam rzutnik na scianke, to film ogladalam jak w miniaturowym kinie- ekran 3x4 metry nie jest w koncu maly wiec wybacz- ale temu filmowi to raczej nic nie pomoze- po prostu kiepski jest i nawet ekran w kinie mu nie pomoze ;-) Pozdrawiam
no i poza tym nie kazdego stac na kino, wiec nie wiem czemu od razu piszesz ze to brak szacunku dla filmow!
no racja,tylko ściągnąć,jak tak by każdy robił to by zaprzestali robić filmów.Na szczęście na świecie są ,,bogacze''(a nie takie biedaki jak my,których stać jedynie na bezprawne ściąganie filmów z sieci),których stać na pójście do kina lub kupno filmu na DVD.
Fakt faktem,jesteśmy w Unii Europejskiej,ale zarobki mamy po prostu nieadekwatne do cen jakie oferują nam kina czy też filmy na DVD.
nie 10 tylko 28 jesli chodzi ci o polska ,ale nie to jest wazne. wazne jest to ze polska od swiata odbiega tylko w filmie o rok, 2 miesciace i 18 dni a zarobki lata swietlne. jedynie co, to hakerke mamy na wysokim poziomie bo nam przeciez zostaje co ?. bye.
Jestesmy poprostu biednym krajem .. wiadomo ile kazdy z nas ma wydatkow miesiecznie i jak wyglada ogolnie sytuacja .. bo to kazdy widzi .. a kina i producenci plyt dvd wcale nam nie ulatwiaja zycia oferujac nam takie ceny za plyty i bilety ..