Lęk

Creep
2004
5,4 16 tys. ocen
5,4 10 1 16138
4,5 10 krytyków
Lęk
powrót do forum filmu Lęk

a tematów porobiło się tyle jakby ten film był już dawno w kinach.Bez komentarza.

ocenił(a) film na 8
Mackal

Mała errata.Chodzi mi o premierę polską,która jak zwykle jest daleko w tyle ze światową(rok).Nie wierzę,ze wszyscy obejrzeli ten film po za granicami naszego kraju.

Mackal

sciągnęli sobie... żeby to uczynić nie trzeba przecież wyjeżdżać z kraju... :P hehehehe... :]

ocenił(a) film na 8
revok

Ludzie to mają tupet.Zamiast napisać swoje 3 grosze po polskiej premierze kinowej to napiszą grubo przed.I to przewaznie taki film oceniają bardzo negatywnie(nie dziwię się).Jak się sciąga jakieś kinówki o koszmarnej jakości
to inaczej być nie może.
tacy ludzie co tylko nonstop ściągają filmy zaczynają coraz bardziej lekceważyć filmy i wymagają od nich nie wiadomo czego.A co najmniej połowa z tych filmów są naprawdę warte obejrzenia.Po prostu żenada i brak szacunku do filmów.

ocenił(a) film na 7
Mackal

a wlasnie ze nie!!!! ja sciagam bardzo duzo filmow ale to dlatego ze uwielbiam je ogladac co prawda praktycznie kazdy film jest schematyczny ale i tak sie je oglada po to przeciez sa:)

ocenił(a) film na 2
Mackal

Ja tam tez nei mam nic przeciw sciaganiu, a akurat filmy na kompie ogladam tylko jesli sa w rewelacyjnej ( ewentualnie bardzo dobrej ;-) ) jakosci, a ze mam rzutnik na scianke, to film ogladalam jak w miniaturowym kinie- ekran 3x4 metry nie jest w koncu maly wiec wybacz- ale temu filmowi to raczej nic nie pomoze- po prostu kiepski jest i nawet ekran w kinie mu nie pomoze ;-) Pozdrawiam

ocenił(a) film na 2
Mackal

no i poza tym nie kazdego stac na kino, wiec nie wiem czemu od razu piszesz ze to brak szacunku dla filmow!

ocenił(a) film na 1
Mackal

Ten film byl juz w internecie od ponad 2 miesiecy. Wystarczy tylko ściągnąć :)

ocenił(a) film na 8
kaska_22

no racja,tylko ściągnąć,jak tak by każdy robił to by zaprzestali robić filmów.Na szczęście na świecie są ,,bogacze''(a nie takie biedaki jak my,których stać jedynie na bezprawne ściąganie filmów z sieci),których stać na pójście do kina lub kupno filmu na DVD.
Fakt faktem,jesteśmy w Unii Europejskiej,ale zarobki mamy po prostu nieadekwatne do cen jakie oferują nam kina czy też filmy na DVD.

Mackal

nie 10 tylko 28 jesli chodzi ci o polska ,ale nie to jest wazne. wazne jest to ze polska od swiata odbiega tylko w filmie o rok, 2 miesciace i 18 dni a zarobki lata swietlne. jedynie co, to hakerke mamy na wysokim poziomie bo nam przeciez zostaje co ?. bye.

Oh_Dae_su

Jestesmy poprostu biednym krajem .. wiadomo ile kazdy z nas ma wydatkow miesiecznie i jak wyglada ogolnie sytuacja .. bo to kazdy widzi .. a kina i producenci plyt dvd wcale nam nie ulatwiaja zycia oferujac nam takie ceny za plyty i bilety ..

Mantiss

Powiem tak jak ktoś zamierza iść na to do kina to równie dobrze może mi dać te 20zł i tak kasa wyrzucona w błoto a tak to przynajmniej ja będe szczęśliwy;)