Lęk

Creep
2004
5,4 16 tys. ocen
5,4 10 1 16137
4,5 10 krytyków
Lęk
powrót do forum filmu Lęk

obrzydlistwo

ocenił(a) film na 2

Właśnie obejrzałam ten film. Jeszcze tak obrzydliwego, krwawego i odstręczającego filmu to nie widziałam. Pobił nawet "Cabin fever". Myślałam,ze jest to świetny thriller, a tymczasem dookoła same trupy, lejąca się krew, mnóstwo niedociągnięć, brak logiki filmu, brak konsekwencji. No brak mi słów. Straciłam tyle czasu na taką tandetę.
Jeśli interesuje was obejrzenie thrilleru to nie to, jesli chcecie obejrzeć krwawą jadkę- zapraszam.

ocenił(a) film na 1
arieska

Zgadzam sie z toba w tym ze stracilam czas, ale nie wiem dlaczego mnie nie obrzydzil ( zaloze sie ze chodzi ci o te scenke ginekologiczna:))
Ta scena mnie rozbawila ale ja to ogladalam z kolezankami i caly czas padaly jakies smieszne teksty ;)

ocenił(a) film na 2
kaska_22

nie tylko o tę scenę mi chodziło. Tam wszystko było obrzydliwe- i podcinanie gardła strażnikowi, i hak w szyji tego paskudztwa człowiekopodobnego, i jak mu wbiła obcas w oko, i jak nabił tego murzyna na bolec na ścianie i wiele innych.
Jak padały śmieszne teksty to nic dziwnego,że pokładałyście się ze śmiechu. Ja podtrzymuję- krwawy, obrzydliwy, odstręczający. zero strachu, mnóstwo krwi ...