Lęk

Creep
2004
5,4 16 tys. ocen
5,4 10 1 16137
4,5 10 krytyków
Lęk
powrót do forum filmu Lęk

straszny film

użytkownik usunięty

nie rozumiem kto i dla kogo kręci takie filmy! Jak komus moze sie podobac cos takiego.Fuj

Mnie się podobał i co więcej uważam, że ten film jest świetny i nie rozumiem jak komuś może się nie podobać :)
Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
PaczEgg

ten film byl po prostu straszny {pewnie o to chodziło), ale i zarazem obrzydliwy. a juz scena, w ktorej ten stworek maltretuje ta bezdomna na tym stole hirurgicznym to juz po prostu przegiecie. obejrzałem ten film tylko raz i juz wiecej nie mam zamiaru bo na sama mysl robi mi sie nie dobrze fuj

użytkownik usunięty
PaczEgg

aha i gdzie moje maniery.ja rowniez pozdrawiam ;)

o mamo!jak taki szajs moze sie podobac??moj brat zasnal na tym filmie(he he)i to niby ma byc horror?a na dodatek ta gra aktorow,CZYSTA PORAZKA i tyle!!:P nie polecam tego flmu!lepiej obejzcie sobie DRAGONFLY!

ocenił(a) film na 2
Vladimir_Smirnoff

w celu ujrzenia mojej opini na ten temat zapraszam do mnie na profil :)

lukione

Cóż mogę stwierdzić po przeczytaniu Twojej opinii, hmmm... Oprócz kilku popełnionych błędów typu "tak owej" czy "dziesięcio letnie" jest jeszcze kilka rzeczy nie zrozumiałych dla mnie w Twojej wypowiedzi np. "przecież w USA jest możliwe wszystko" przecież film jest produkcji Niemcy, Wielka Brytania a jego akcja toczy się w Londynie, więc nie rozumiem co ma piernik do wiatraka :) Nie wiem też co masz na myśli w zdaniu "w jednej ze scen '' wpłynął na suchego przestwór oceanu" ...... ", więc jeśli możesz to wyjaśnij mi, bo mam wrażenie, że już Mickiewicz bardziej zrozumiale tworzył od Ciebie :)
A co do Blair Witch Project i Lęku to też się nie zgadzam. Jak BLP mógł trzymać w napięciu?? To wszystko było takie chaotyczne, bez ładu i skład,no ale nie wiem, nie znam się :) Na mnie większe wrażenie (niebotycznie większe) wywarł Lęk :)
Pozdrawiam.

Ogólna porażka. Jak ludzie mogą jakieś rzezie nazywać horrorami. Powinien powstać jakiś nowy gatunek filmu np. popier..... i było by wszystko jasne.

damien_3

Taki gatunek już istnieje i bynajmniej nie nazywa się popier... tylko slasher ewentualnie gore. Poczytaj o tym a potem się mądrzyj okay??

PaczEgg

Dobra nie mondruj się koleś! Film ogólna porażka i tyle. na co ludzie potrafią wydawać pieniądze lepiej nakarmić głodujące dzieci w Afryce. Zwolennicy tego filmu to dla mnie..........

damien_3

.... najwspanialsi ludzie pod słońcem i będziesz ich czcił po kres swych dni??
To było do przewidzenia.