nie rozumiem kto i dla kogo kręci takie filmy! Jak komus moze sie podobac cos takiego.Fuj
Mnie się podobał i co więcej uważam, że ten film jest świetny i nie rozumiem jak komuś może się nie podobać :) 
Pozdrawiam.
ten film byl po prostu straszny {pewnie o to chodziło), ale i zarazem obrzydliwy. a juz scena, w ktorej ten stworek maltretuje ta bezdomna na tym stole hirurgicznym to juz po prostu przegiecie. obejrzałem ten film tylko raz i juz wiecej nie mam zamiaru bo na sama mysl robi mi sie nie dobrze fuj
o mamo!jak taki szajs moze sie podobac??moj brat zasnal na tym filmie(he he)i to niby ma byc horror?a na dodatek ta gra aktorow,CZYSTA PORAZKA i tyle!!:P nie polecam tego flmu!lepiej obejzcie sobie DRAGONFLY!
Cóż mogę stwierdzić po przeczytaniu Twojej opinii, hmmm... Oprócz kilku popełnionych błędów typu "tak owej" czy "dziesięcio letnie" jest jeszcze kilka rzeczy nie zrozumiałych dla mnie w Twojej wypowiedzi np. "przecież w USA jest możliwe wszystko" przecież film jest produkcji Niemcy, Wielka Brytania a jego akcja toczy się w Londynie, więc nie rozumiem co ma piernik do wiatraka :) Nie wiem też co masz na myśli w zdaniu "w jednej ze scen '' wpłynął na suchego przestwór oceanu" ...... ", więc jeśli możesz to wyjaśnij mi, bo mam wrażenie, że już Mickiewicz bardziej zrozumiale tworzył od Ciebie :) 
A co do Blair Witch Project i Lęku to też się nie zgadzam. Jak BLP mógł trzymać w napięciu?? To wszystko było takie chaotyczne, bez ładu i skład,no ale nie wiem, nie znam się :) Na mnie większe wrażenie (niebotycznie większe) wywarł Lęk :) 
Pozdrawiam.
Ogólna porażka. Jak ludzie mogą jakieś rzezie nazywać horrorami. Powinien powstać jakiś nowy gatunek filmu np. popier..... i było by wszystko jasne.
Taki gatunek już istnieje i bynajmniej nie nazywa się popier... tylko slasher ewentualnie gore. Poczytaj o tym a potem się mądrzyj okay??
Dobra nie mondruj się koleś! Film ogólna porażka i tyle. na co ludzie potrafią wydawać pieniądze lepiej nakarmić głodujące dzieci w Afryce. Zwolennicy tego filmu to dla mnie..........