Każdy ma prawo wyrazac swoje zdanie ale bez przesady ze jedziecie po Miley bo zagrala w hannah montana ... i trzeba spojrzec prawdzie w oczy ze jest ona dobra aktorka..
Tego jeszcze dobrze nie wiemy czy jest dobra aktorką zagrała tylko (jak na razie) w jednym filmie (nie licząc Big Fish) nie związanym z HM (bo to raczej bym nie nazwała grą aktorską-ale to tylko moje zdanie). Zaczekajmy na ten LOL ( i inne) a zaczniemy dopiero mówić czy jest rzeczywiście taką dobra aktorką. :)
Wybaczcie ale sama jej twarz kojarzy mi się źle. Jeśli chodzi o takie filmy jak LOL nadawałaby się może 3-4 lata temu kiedy była jeszcze słodka, ale nie teraz kiedy wygląda dość wulgarnie. Nie spodziewam się po tym filmie czegoś lepszego od wersji francuskiej, która jest naprawdę ekstra. Obstawiam marną kopie fajnego filmu, dno. ;]
ja również nastawiłam sie dość sceptycznie tym bardziej że oryginał (francuski) był po prostu genialny a wersje USA jakich kol wiek filmów czy seriali nie wypadają za fajnie. Francuskie LOL postawiło wysoko poprzeczkę ale jak bedzie to sie okarze dopiero po premierze.
Powiem tak, teraz oceniajmy wreszcie Miley Cyrus , bez względu na HM czy inne...
To w filmach w których teraz gra ocenimy jej grę aktorską.
Niedawno Miley można było zobaczyć w wersji satyrycznej, zrobiła na mnie wrażenie swoim poczuciem humoru i udowodniła, że potrafi wcielać się w dane role, byłam zaskoczona, jestem ciekawa jak poradzi sobie w "LOL", zagrała też w filmie "Ostatnia piosenka" na podstawie książki Nicolasa Sparksa, zgadzam się z przedmówcą, że czas i kolejny filmy pokażą jaką tak naprawdę jest aktorką : )