LOL

2012
6,3 80 tys. ocen
6,3 10 1 80118
4,3 6 krytyków
LOL
powrót do forum filmu LOL

Mama zrobiła wielkie halo, opis filmu mówi sam za siebie a ja ani razu głównej bohaterki
nie widziałam narkotyzującej się. Film dość kiepski, przyjemnie się go ogląda, mimo to
bardzo mało ambitny. Irytowało mnie to,że wszystkie sytuacje działy się tak na niby, Lola
kłoci się z mamą ale to wygląda sztucznie, za chwile się przytulają, Lola kłóci się z
chłopakiem, przez 15 min płacze z nie wiadomo jakiego powodu po czym za chwile się
całują.. Na początku filmu mówi,że Kyle to przyjaciel 4ever, po czym po zerwaniu z
Chadem, nagle się w nim zakochuje.. Poza tym wszystko działo się zbyt szybko przez co
nie było zbyt naturalne, w pierwszych minutach filmu dostajemy mnóstwo informacji i
zanim zdążymy je uporządkować już pojawiają się następne.. Mogło z tego wyjść coś
fajnego, jednak myślę,że film został przedobrzony i to jego główny minus.. Za dużo
wątków, akcji, za mało czasu ..

ocenił(a) film na 8
rozalciaaa

Otóż to w kwestii narkotyków. Ja nigdzie ich nie zauważyłam poza epizodem jak jej matka wraca wcześniej do domu i zastaje syf po imprezie, której "pilnowała" babcia Loli.

ocenił(a) film na 4
ona_500

Nawet wtedy wydawało mi się,że są to zwykłe pety, ale nie przyglądałam się.

ocenił(a) film na 5
rozalciaaa

Za szybko? Mnie się nie wydaje. Uważam że wszystko działo się w sam raz.

P.S. Z jakiego Polskiego filmu została zerżnięta fabuła? Mówię o pobocznym wątku z zespołem.

ocenił(a) film na 9
rozalciaaa

nie czytałem ale prawda.

rozalciaaa

Tego w filmie nie można dostrzec w sumie, ale na zdjęciach z filmu jest scena Cyrus ze skrętem, gdy leży na łóżku koło tego swojego przyjaciela. Scena, gdy pytała go się o to, czy się z nią prześpi.

ocenił(a) film na 4
nightmareday

ale wtedy to on palił a nie ona..

użytkownik usunięty
rozalciaaa

przyjrzyj się dobrze, ona też paliła.

ocenił(a) film na 7

No to faktycznie ostro eksperymentuje :)

rozalciaaa

jak bym czytała swoje odczucia związane z tym filmem.Wielki chaos więcej się spodziewałam po tym filmie...Tym bardziej że aktorzy znani i dobrzy a niestety za grali w mało ambitnym filmie