LOL

2012
6,3 80 tys. ocen
6,3 10 1 80118
4,3 6 krytyków
LOL
powrót do forum filmu LOL

Jałowy

ocenił(a) film na 3

Co tu dużo mówić - film praktycznie bez akcji (nie mówiąc już o akcji wciągającej), ciągnie się jak makaron w spaghetti.
Chociaż... czego mogłam się spodziewać po obrazie, w którym główną rolę gra Miley Cyrus? Przez chwilkę miałam nadzieję, że może jednak... Ale jakże złudna to była nadzieja.

To jeden z tych filmów, przy których w pierwszej części czekasz, aż rozwinie się akcja, a w drugiej połowie rozmyślasz intensywnie, kiedy to się skończy.

ocenił(a) film na 4
asia380

Nie ujęłabym tego lepiej :)
Przez cały film miałam wrażenie, że to zlepek luźnych scen, które nic nie wnoszą do akcji. Szkoda zmarnowanych wątków, np. relacji ojciec - Kyle. Można było wycisnąć z tego filmu dużo więcej.

ocenił(a) film na 3
noelka101

Spodziewałam się jakiegoś ataku gimbazy, a tu takie miłe zaskoczenie : )

ocenił(a) film na 7
asia380

Film nie był tragiczny, jednak napewno nie pozastanie w mojej pamięci na dłużej... (na 100% nigdy już do niego nie wrócę)
Zgadzam się, że nie ma w nim żadnego konkretnego wątku bądź morału.... Spodziewałam się czegoś lepszego i zawiodłam się.

ocenił(a) film na 8
asia380

No faktycznie bo przecież od razu mówione było że to będzie film akcji ze strzelankami i pościgami gangsterów xD Jak zwykle cały film oceniacie źle z powodu Miley

ocenił(a) film na 3
Claudia_filmweb

@Claudia_filmweb

A skąd takie wnioski? Trzeba być ostatnim idiotą, żeby spodziewać się kina sensacyjnego włączając komedio-romans (nie chciałam nikogo urazić).
Film oceniam nie 'z powodu' Miley, ona jest jedynie czynnikiem, który dokłada się do jego porażki.
Jeśli Tobie podobał się ten film, to go ahead, oglądaj takie dalej, przecież dzięki komuś i dla kogoś takie kino istnieje, prawda? W końcu nie każdy musi lubić pościgi gangsterów.
A wyrażać opinię może każdy, w końcu po to powstało to forum.

ocenił(a) film na 8
asia380

No właśnie dlatego napisałam to sarkastycznie. Jak przeczytałam twoją wypowiedź w której wspomniałaś o kinie akcji.

ocenił(a) film na 3
Claudia_filmweb

Radzę przeczytać moją wypowiedź jeszcze raz - tam o kinie akcji/ sensacyjnym nic nie było :)

ocenił(a) film na 8
asia380

Kuźwa czy ty na prawdę jesteś taka niedomyślna. Nie czaisz sarkazmu?!
Cytat:" film praktycznie bez akcji "
Ten sarkazm pod twoją wypowiedzią o gangsterach miał być żartem. Bo dziwi mnie to że ktoś może się doszukiwać akcji w takim filmie. To miała być łzawa historyjka dla nastolatek i tyle. Gdzie ty tu chcesz mieć akcję. Radzę popracować nad sarkazmem. Bo widzę że zbytnio tego nie czaisz. Film jest całkiem fajny a jak chcesz mieć kino akcji to znajdź sobie jakieś pościgi gangsterów.

ocenił(a) film na 3
Claudia_filmweb

"Akcja" ma różne znaczenia, może trochę elastyczności w myśleniu?
Widać nie stać Cię na kulturalną polemikę, więc tyle ode mnie.

ocenił(a) film na 6
asia380

Widzę, że to Ty próbujesz prowokować nie kulturalną polemikę ja bardzo dobrze zrozumiałam sarkazm. A film bez rewelacji ale oglądało się ok. A co do akcji to była taka na jaką można liczyć w filmie dla nastolatków. A do tego niezłe ujęcia Chicago.

ocenił(a) film na 3
katiedark

Więc uszanuj moją opinię.

ocenił(a) film na 8
asia380

No jakbym nie wiedziała. Jakaś ty mądra. Chyba dlatego użyłam sarkazmu. Weź zacznij czytać ze zrozumieniem bo widzę że kompletnie nie czaisz o co mi chodzi. :/

ocenił(a) film na 3
asia380

Film słaby, zmarnowane wątki, gra aktorów bez rewelacji. Historia nie oddaje tego czegoś.... 3/10

ocenił(a) film na 10
asia380

Jeśli chcesz obejrzeć film z dobrą akcją, obejrzyj sobie sensacyjny albo film akcji. Tu, w tym filmie chodzi o co innego. Ukazuje on życie nastolatki, które może i nie jest bardzo urozmaicone, ale prawdziwe. Do mnei to trafia, ja wiem jak to jest