LOL

2012
6,3 80 tys. ocen
6,3 10 1 80118
4,3 6 krytyków
LOL
powrót do forum filmu LOL

Obejrzycie film lol w którym gra miley cyrus?? Ja nie!!
Wypowiadajcie się na ten temat.

ocenił(a) film na 7
julka24

To, że zagra tam MC nie musi zaraz znaczyć że film będzie beznadziejny. Ja obejrzę.

ocenił(a) film na 10
pauuuluska23

ja mam takie same zdanie, nie można od razu skreślać filmu w którym gra aktorka której się nie lubi!!!! dla mnie to głupota!!!!

sandrulinka89

Racja, nie powinno się skreślać filmu tylko dlatego, że gra tam aktorka, której się nie lubi. Ale jeśli ta aktorka jest odtwórczynią głównej roli to jest to wystarczający powód do skreślenia filmu. Jaką przyjemność daje oglądanie filmu, jeśli przez ten cały czas patrzysz na twarz osoby, którą gardzisz?

ocenił(a) film na 6
sandrulinka89

no zgadzam się. do miley nic nie mam, fil z chęcią obejrze. dla mnie osobiście fajnie ze gra tam Adam G. Seveani, strasznie go lubie ;p

Galandriela

Ja też go lubię i dlatego obejrzę ten film , może da nam i w tym filmie jakiś popisik taneczny? Byłoby świetnie ... ;)

ocenił(a) film na 6
gygygy79

no :D

sandrulinka89

Ja byłam zmuszona obejrzeć jeden z filmów tej waćpanny na lekcji i zachwycona nie jestem, jej gra aktorska jest jak spacer po gorącym żwirze na boso dla odbiorcy. Ale za względu na resztę obsady chętnie obejrzę. Mam tylko nadzieję, że za często tam nie występuje...

ocenił(a) film na 5
julka24

nie rozumiem co ma do tego to ,że gra tam Miley?
Obejrzę,bo ją lubię ,uważam ,że umie grać, oglądałam Ostatnią Piosenkę z nią i uważam ,że dobrze zagrała wiec cię nie rozumiem.

VampireGirl

ja tez obejrze . Podobała mi się w ,,Ostatniej Piosence" fajnie grała.;d

julka24

i musiałas sie tym chwalic

julka24

ja z chęcią obejrzę ten film tylko dlatego, że jestem wielką fanką Ashley Greene. do miley nic nie mam, choć ostatnio robi się jakaś dziwna... ale ashley uwielbiam i chcę z nią wszystkie filmy obejrzeć.

ocenił(a) film na 7
julka24

Ja nie wiem dlaczego skreślasz odrazu film w którym gra Miley Cyrus? A jakby tu grała Selena Gomez? To ona właśnie jest w disney'u i wydaje te głupawe pioseneczki "Kocham cię jak miłosną piosenkę".... Dla mnie to, to jest dno... Do Miley nic nie mam, jestem jej fanką. Bo ona nie jest przesłodzoną laseczką. Od disney'a się już uwolniła i jak utrzymuje "nie chce mieć z nim nic wspólnego". Czy to źle? Czy to źle że ktoś chce sie oderwać od dawnego wizerunku? Może poprostu jej zazdrościcie? Nie wiem dlaczego ma ocenę 4.8.... Ciekawa jestem i le osób postawiło jej 1 za Hannę Montanę. Miley jest teraz w trasie, śpiewa piosenki nirvany, joan jett i swoje. Nie widzę tu niczego, co przypominało by disney'a. A z tego co wiem Miley nie jest złą aktorką. Widzieliście może jej rolę w Ostatniej Piosence, teraz zagra w So Undercover, Wings, może w Family Bond i jeszcze w LOL. Moim zdaniem Miley jest najbardziej utalentowaną BYŁĄ gwiazdą disney'a.
Kto nie obejrzy tego filmu niech żałuje, mam to gdzieś.

ocenił(a) film na 8
kaakaa

Nie bądź taka mądra Selena chociaż nie robi sobie nagich sesji zdjęciowych i nie jest taka ostra! To ona zajęła 4 miejsce w notowaniu Vivy top 50 sieci !A cyrus nawet nie 50 :P HAHA http://www.youtube.com/watch?v=U5d1ZKnK0Xg

julka24

Noo ;/ Miley Cyrus !!! MASAKRA ;// Ale gra tam Jay Hernandez więc może obejrze.

ocenił(a) film na 7
julka24

Oczywiście, tak się mówi, a i tak większość osób obejrzy ten film właśnie z ciekawości i chęci zobaczenia Miley w roli aktorki. Niech niektórzy zaspokoją swoją ciekawość i obejrzą Last Song.

julka24

Moja reakcja:" - Mmmm... Demi Moore... o k^*^a ... Miley Cyrus"

julka24

Nigdy nie przepadałam za Miley, ale odkąd obejrzałam "Ostatnią piosenkę" jakoś ją polubiłam. Film obejrzę, bo gra w nim Ashley Greene ;D

julka24

Miley Cyrus jest głównie znana za współpracę z Disney'em, któej później żałowała, ale nie widzicie, że ona się już od Disney'a wybiła ? Gdyby nie to, że kiedyś była gwiazdką Disney'a, to jest naprawdę świetną aktorką, np. w The last song. Bo w np. Hannah Montana jest to totalna porażka. Szczerze mówiąc, całkiem lubię oglądać ją w różnych filmach. gdy nie są one od Disney'a.

ocenił(a) film na 7
julka24

Ja właśnie obejrzę z tego powodu, że ona tam występuje. Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 6
julka24

Ja chętnie obejrzę, Miley jest naprawdę dobrą aktorką. oglądałam The Last Song wzruszający film, Cyrus zagrała idealnie! Nie wiem czego Ci krytycy się czepiają - nie znają się na tym i tyle!.

ocenił(a) film na 7
martamk4

No właśnie, z takim podejściem powinno się oceniać filmy. A nie za Hannę Montanę, ludzie! Przeminęło z wiatrem.

kaakaa

Miley tu Miley tam...... MILEY wszędzie bla bla bla -.- nie ma innych aktorów?!

ocenił(a) film na 7
widzaca

Tylko w kilku filmach, nie przesadzaj.

kaakaa

taa akurat w tych z fajną fabułą,wreszcie można coś fajnego obejrzeć i tu znowu Miley - tak jakby chciała abym ją na siłe lubiła...

widzaca

Może wolisz selenke gomez? No proszę cie.

ocenił(a) film na 8
asieczek334

Tak ona jest lepsza! Sel! http://www.youtube.com/watch?v=U5d1ZKnK0Xg

ocenił(a) film na 7
globus6a

Dziecko Nemo.

ocenił(a) film na 8
kaakaa

ogarnij :p

ocenił(a) film na 7
globus6a

Tak, ogarnij się, dziecko Nemo. Do Seleny nic nie mam, ale Bóg jej talentu wokalnego nie dał.

asieczek334

a no tak według Cb powinnam wybierać, tak? ludzie to nie ubrania,czy jedzenie,które smakuje lub nie...selenka,miley? kogo to obchodzi?! nawet tych ludzi nie znasz,właśnie większość kieruje się plotkami i magazynami,a szkoda.... może wydrukujesz jej zdjęcie i je później podrzesz? napewno poczujesz się lepiej słonko...

julka24

za milej nie przepadam ale ze gra Greene to obejrze

Patty1990

Gdzie niby ona jest w każdym filmie? ;/
Zagrała w HM i The Last Song.
Każdy przecież musi jakoś zaczynać, tak???
Ona dopiero szlifuje swój warsztat aktorski.
Ja rozumiem, że każdy ma inny gust, ale pisanie takich głupot to zachowanie 5 letniej dziewczynki...

ocenił(a) film na 7
Falter

połowa aktorów zaczynała jeszcze w gorszych szmirach niż Hananh montana . każdy gdzieś zaczyna , dziewczyna miała i pecha i szczęście w jednym , z jednej strony to była jej skocznia do sławy i kasy ale z drugiej może być do końca życia zaszufladkowana .
To Disney promował ja i zarabiał na niej ile się dało , teraz kiedy nie jest pod skrzydłami stacji , zobaczymy jak się potoczy jej kariera .

W The last song nie była tragiczna ...

w sumie to jestem ciekawa co pokaże tym razem ale nie nastawiam się raczej optymistycznie bo francuska wersja bardzo mi sie podobała i wydaje mi się ze amerykanie swoja wersje za bardzo spłycą ...
ale czekam z niecierpliwością

julka24

nie cierpię tej lali i nie kwapi mi się do tego filmu