LOL

2012
6,3 80 tys. ocen
6,3 10 1 80118
4,3 6 krytyków
LOL
powrót do forum filmu LOL

Uważam, że francuska wersja była znacznie lepsza i bardziej prawdziwa, jak dla mnie to
tylko wtórne odegranie wcześniej dobrze zrobionego filmu. Nie wnosi nic nowego, nawet
większość dialogów się nie zmieniła. To smutne, że nie stać ich było na nic lepszego.

ocenił(a) film na 5
Alog

niestety,ale muszę się zgodzić. w wersji francuskiej po prostu się zakochałam,była cudowna. Do LOL 2012 byłam naprawdę pozytywnie nastawiona,ale zawiodłam się.Nie liczyłam na nie wiadomo co,ale ten film był taki sztuczny,jakby na siłę. Nic mnie w nim nie urzekło,ponadto mam wrażenie,że nie było takiej chemii między główną dwójką bohaterów,jak była w filmie z 2008 roku. Obawiam się,że wszystkie pozytywne komentarze,albo ich znaczna część są od osób,które ten film obejrzały w pierwszej kolejności,a nie pierwowzór z 2008r., który polecam jeśli chcecie obejrzeć coś naprawdę godnego uwagi ;) A co do filmu z Miley,oczywiście można obejrzeć,ale nie nastawiajcie się na więcej niż przeciętny film,albo i to nie ;)

bady_9210

też się zgodzę francuskiej wersji nie przebiją, tutaj wszystko było takie jakby sztuczne a cyrus to już kompletna katastrofa przecież ona nawet nie umie grać ;/

ocenił(a) film na 6
Alog

zdecydowanie
rozumiem ze robi się kolejne wersje danego filmu ale ten jest niemal identyczny jaki ma sens odgrywanie dokładnie tego samego i to po 4latach jak wszyscy pamiętają jeszcze poprzedni
ani producenci ani reżyser za bardzo się tu nie wysilili

ocenił(a) film na 8
Alog

Mim zdaniem teraz są lepsi aktorzy w tej nowej wersji.

ocenił(a) film na 6
Aselka

Widzę sporą różnicę w mówieniu lepsi i bardziej popularni.

ocenił(a) film na 8
Alog

Z tych "popularnych" to znam tylko Miley Cyrus z innymi nie ogladalam żadnego filmu wiec mi o to nie chodzi.
Bardziej podobaja mi sie aktorzy w tej wersji i tyle :)

ocenił(a) film na 4
Alog

Zgadzam się! Francuska Lola jest bardziej autentyczna od tej amerykańskiej.Wydaję mi się, że powinni obsadzić kogoś o bardziej delikatnej i subtelnej urodzie a nie Miley , która takowej nie posiada.Kino francuskie ma specyficzny klimat a amerykańskie produkcje to przesłodzony kicz i widać to wyraźnie na przykładzie dwóch wersji tego filmu.