Cześć jak oceniacie ten film i grę aktorów ?
Czy warto obejrzeć ? piszcie ..:D
Hubin, a gdzie oglądałeś? Bo przeszukałam neta,wprawdzie pobieżnie,ale jednak, i znaleźć nie mogłam.
no to ciekawe bo ten film jeszcze nie jest w internecie ani niema premiery w Polsce, ale spoko, rozumiem chcesz być śmieszny
Uważam że film jest spoko :) Nie oglądałam francuskiej wersji więc nie mogę wypowiedziec sie na temat która jest lepsza ale mi się ten film podobał. Wiele osób hejtuje ten film tylko ze względu na Miley Cyrus ale uważam to za krotkowzroczne. w tym filmie jest wiele innych aktorów których gra mi się podobała. Miley nigdy nie była zachwycającą aktorką więc wiele od niej wymagac nie można ale da się ten film obejrzeć :D
No właśnie chyba w Polsce ten film nie wyszedł prawda?
A i jak znalazłaś go w internecie, to daj znać ok? ;)
A co wpisałaś, jak szukałaś przez Aresa? Bo ja wpisałam "lol" i znalazło mi jakiś pełno innych filmów, które zawierają "lol" w nazwie, albo jakiś film po hiszpańsku, nie wiem czy to nawet ten :D
playtube, tam w wyszukiwarce wpiszcie ,,LOL'' i macie za darmo z napisami bez limitu ;)
ja ostatnio pobierałam przez aresa i wpisywałam lol eng miley 2012 ale format był brrip, więc nie wiem
mnie się podobał;) raczej bardzo babski... popłakałam się z tysiąc razy;) już trochę stara jestem na takie filmy... ale zobaczyłam swoje problemy kiedy byłam nastolatką od strony mamy. Ciekawe spojrzenie:) i tak myślałam, że dużo było podobnie;)
dobra alternatywa do trzynastki i babies, wszystko takie normalniejsze:) i pewnie częściej spotykane.
Mi się bardzo podobał uważam, że warto obejrzeć. Fajna fabuła dobrze dobrani aktorzy polubiłam ich ;)
Na pewno obejrze go jeszcze raz
Oglądałam z przyjaciółką i przypomniał mi jeszcze niedawne czasy, kiedy mieszkałam z mamą:) Wg mnie bardzo przyjemny, nic specjalnego, ale zły też nie był. Pozdrawiam:)
Ja uważam, że film jest w porządku;) Pokazuje relacje matka-córka ;) I nie uważam żeby zrażać się do filmu tylko dlatego, że gra tam Cyrus. Osobiście uważam, że dziewczyna świetnie sobie poradziła i pokazała się z zupełnie innej strony. Może faktycznie nie jest to film na niesamowicie wielkim poziomie ale do obejrzenia w nudny dzień jak najbardziej;) Zobaczyłam swoje życie nastolatki z innej strony;>
Mi się bardzo spodobał,mimo że jestem chłopakiem :D
Fajnie się go ogląda,i mnie wciągnął.
Nie wiem jaka jest wersja z 2008 roku,ale ta z Miley mi się bardzo podobała.
Polecam
To może nie jest jakieś ambitne kino.. ale bardzo przyjemny do zobaczenia film, babski film.. Fajnie pokazana jest relacja córki z matką. Również podobał mi się rozwój uczucia między tytułową LOL i Kyle'm, taka urocza młodzieńcza miłość ze swoimi zawirowaniami. Fakt, że grała tam Miley początkowo mnie zniechęcił, ale miło się zaskoczyłam. Także polecam :)