LOL

2012
6,3 80 tys. ocen
6,3 10 1 80118
4,3 6 krytyków
LOL
powrót do forum filmu LOL

Podobał się?

ocenił(a) film na 5

Cześć jak oceniacie ten film i grę aktorów ?
Czy warto obejrzeć ? piszcie ..:D

auroraa

po 5 minutach wyłączyłem i postanowiłem sobie zjeść zupke chińską.

Hubin

;) dlatego ja nie planuje tego nawet oglądać. Ale polecam francuską wersję ;]

ocenił(a) film na 10
Elunsia

Hubin, a gdzie oglądałeś? Bo przeszukałam neta,wprawdzie pobieżnie,ale jednak, i znaleźć nie mogłam.

ocenił(a) film na 7
Elunsia

popieram, francuska wersja mega!

Hubin

hehe ;)

Hubin

no to ciekawe bo ten film jeszcze nie jest w internecie ani niema premiery w Polsce, ale spoko, rozumiem chcesz być śmieszny

ocenił(a) film na 9
ania_1121

niektórzy znają angielski... to nie takie trudne....

ocenił(a) film na 8
auroraa

no własnie, gdzie oglądaliscie? z polskimi napisami ?

ocenił(a) film na 8
auroraa

Właśnie gdzie wy to oglądaliście ?

ocenił(a) film na 5
szatanska2804

nie oglądalam ;//

ocenił(a) film na 9
auroraa

Uważam że film jest spoko :) Nie oglądałam francuskiej wersji więc nie mogę wypowiedziec sie na temat która jest lepsza ale mi się ten film podobał. Wiele osób hejtuje ten film tylko ze względu na Miley Cyrus ale uważam to za krotkowzroczne. w tym filmie jest wiele innych aktorów których gra mi się podobała. Miley nigdy nie była zachwycającą aktorką więc wiele od niej wymagac nie można ale da się ten film obejrzeć :D

poison_poison

a gdzie oglądaliście film? podajcie mi linka :))

ocenił(a) film na 9
joanna210

Ja oglądałam w kinie......

poison_poison

ale nie w Polsce.

ocenił(a) film na 9
joanna210

niestety nie :/

joanna210

No właśnie chyba w Polsce ten film nie wyszedł prawda?
A i jak znalazłaś go w internecie, to daj znać ok? ;)

ocenił(a) film na 8
Melka124

na torrenty jest :)

ocenił(a) film na 1
joanna210

Ja pobrałam go z programu Ares.
Nie polecam tego filmu. Denny.

ocenił(a) film na 5
Jasmine_93

Sikłele z reguły są nudne a oglądałam francuską wersje nie jest zła a ty ?

ocenił(a) film na 1
auroraa

Oryginał jest dobry.

Jasmine_93

A co wpisałaś, jak szukałaś przez Aresa? Bo ja wpisałam "lol" i znalazło mi jakiś pełno innych filmów, które zawierają "lol" w nazwie, albo jakiś film po hiszpańsku, nie wiem czy to nawet ten :D

ocenił(a) film na 1
Scelbol

Wpisz: "lol eng 2012 cyrus"

ocenił(a) film na 7
Scelbol

playtube, tam w wyszukiwarce wpiszcie ,,LOL'' i macie za darmo z napisami bez limitu ;)

ocenił(a) film na 8
Jasmine_93

A w jakim formacie go pobrałaś ?

ocenił(a) film na 1
ocenił(a) film na 8
Jasmine_93

ja ostatnio pobierałam przez aresa i wpisywałam lol eng miley 2012 ale format był brrip, więc nie wiem

ocenił(a) film na 5
szatanska2804

a online nigdzie nie ma ?

ocenił(a) film na 1
auroraa

Nie wiem.

auroraa

jest, nie moge cos linka wkleic wiec zajrzyjcie na ekino. :)

ocenił(a) film na 9
auroraa

mnie się podobał;) raczej bardzo babski... popłakałam się z tysiąc razy;) już trochę stara jestem na takie filmy... ale zobaczyłam swoje problemy kiedy byłam nastolatką od strony mamy. Ciekawe spojrzenie:) i tak myślałam, że dużo było podobnie;)
dobra alternatywa do trzynastki i babies, wszystko takie normalniejsze:) i pewnie częściej spotykane.

ocenił(a) film na 5
jodek-potasu

Dzięki
wreszcie ktoś podał konkret :d na temat

ocenił(a) film na 8
auroraa

Mi się bardzo podobał uważam, że warto obejrzeć. Fajna fabuła dobrze dobrani aktorzy polubiłam ich ;)
Na pewno obejrze go jeszcze raz

auroraa

Oglądałam z przyjaciółką i przypomniał mi jeszcze niedawne czasy, kiedy mieszkałam z mamą:) Wg mnie bardzo przyjemny, nic specjalnego, ale zły też nie był. Pozdrawiam:)

auroraa

JESTEM NA TAK ! I to obie wersje :) Mają klimat :)

użytkownik usunięty
aleksisn

Ja uważam, że film jest w porządku;) Pokazuje relacje matka-córka ;) I nie uważam żeby zrażać się do filmu tylko dlatego, że gra tam Cyrus. Osobiście uważam, że dziewczyna świetnie sobie poradziła i pokazała się z zupełnie innej strony. Może faktycznie nie jest to film na niesamowicie wielkim poziomie ale do obejrzenia w nudny dzień jak najbardziej;) Zobaczyłam swoje życie nastolatki z innej strony;>

ocenił(a) film na 10
auroraa

Mi się bardzo spodobał,mimo że jestem chłopakiem :D
Fajnie się go ogląda,i mnie wciągnął.
Nie wiem jaka jest wersja z 2008 roku,ale ta z Miley mi się bardzo podobała.
Polecam

ocenił(a) film na 8
auroraa

To może nie jest jakieś ambitne kino.. ale bardzo przyjemny do zobaczenia film, babski film.. Fajnie pokazana jest relacja córki z matką. Również podobał mi się rozwój uczucia między tytułową LOL i Kyle'm, taka urocza młodzieńcza miłość ze swoimi zawirowaniami. Fakt, że grała tam Miley początkowo mnie zniechęcił, ale miło się zaskoczyłam. Także polecam :)