LOL

2012
6,3 80 tys. ocen
6,3 10 1 80115
4,3 6 krytyków
LOL
powrót do forum filmu LOL

czy AMERYKANIE

ocenił(a) film na 4

zawsze muszą robić remake'i brytyjskich filmów?! Niech w końcu zabłysną kreatywnością i
sami coś wymyślą..

ankelaa

LOL(laughing out loud) to akurat francuski film. :P

ocenił(a) film na 4
SYLWIA95

przepraszam mój błąd.
Ale co do reszty mojej wypowiedzi to uważam , że mam rację..

ankelaa

Jeśli się czepiać, to nie masz.

SYLWIA95

Zgoda ale Europa się kłania ^-^
Tamten film był całkiem fajny ten przewiduje kiczasty i beznadziejny przyz Miley Cyrus bo ona wszystkie filmy niszczy ;|
BRAWO JEDEN Z NIELICZNYCH NIE ZABLOKOWANYCH TEMATÓW NA TEJ STRONIE GRATULUJE !

ankelaa

Kto by się im dziwił amerykańskie sprzedaje się lepiej. Widać to choćby po filmweb póki co ok 1100 osób chce oglądnąć ten film a francuski oglądali+ chce oglądnąć ok 700 a jest już od 2008roku

petiitt

Ten z 2008 roku wyreżyserowała Lisa Azuelos i ten również...

ocenił(a) film na 3
ankelaa

Ja obejrze amerykańską wersję tylko dla porównania z francuską. Ta druga bardzo mi się spodobała i nie sądze by remake był lepszy od oryginału :)

ocenił(a) film na 4
asiasiao

też właśnie uważam, że francuska wersja jest bardzo dobrze zrobiona, dobrzy aktorzy i dobra gra aktorska. Nie jestem pewna czy wyjdzie podobnie jak w obsadzie będzie pani Mailey Cirus

aniolek_266

Dokładnie i, co gorsza zagra główną rolę...

dafciu7

Ja tam nie jestem z góry uprzedzona do filmu(jeśli chodzi o Cyrus). Oglądnę to ocenie. Przyznam że francuska wersja mi się podobała i trudno będzie przebić..

dafciu7

Szansy nie dajesz nawet wykazania się.

parradox12

Daję szanse. Dlatego napisałam że nie jestem uprzedzona do filmu. Francuska wersja była dobra, więc też nie bardzo rozumiem dlaczego powstaje właściwie ten sam film tylko w innym języku. :P Może akurat okaże się że ta wersja będzie lepsza...;)

SYLWIA95

To akurat było skierowane do @dafciu7 ;)

ocenił(a) film na 8
ankelaa

NIerozumiem tylko po co nakręcac ten sam film 4 lata po premierze pierwszego i to jeszcze przez tego samego reżysera?

ankelaa

och zobaczymy. może nie będzie źle. do Cyrus się nie czepiam bo pomimo jej wizerunku jakiś talent mieć musi....

użytkownik usunięty
ankelaa

to francuski film.