zawsze muszą robić remake'i brytyjskich filmów?! Niech w końcu zabłysną kreatywnością i
sami coś wymyślą..
przepraszam mój błąd.
Ale co do reszty mojej wypowiedzi to uważam , że mam rację..
Zgoda ale Europa się kłania ^-^
Tamten film był całkiem fajny ten przewiduje kiczasty i beznadziejny przyz Miley Cyrus bo ona wszystkie filmy niszczy ;|
BRAWO JEDEN Z NIELICZNYCH NIE ZABLOKOWANYCH TEMATÓW NA TEJ STRONIE GRATULUJE !
Kto by się im dziwił amerykańskie sprzedaje się lepiej. Widać to choćby po filmweb póki co ok 1100 osób chce oglądnąć ten film a francuski oglądali+ chce oglądnąć ok 700 a jest już od 2008roku
Ja obejrze amerykańską wersję tylko dla porównania z francuską. Ta druga bardzo mi się spodobała i nie sądze by remake był lepszy od oryginału :)
też właśnie uważam, że francuska wersja jest bardzo dobrze zrobiona, dobrzy aktorzy i dobra gra aktorska. Nie jestem pewna czy wyjdzie podobnie jak w obsadzie będzie pani Mailey Cirus
Ja tam nie jestem z góry uprzedzona do filmu(jeśli chodzi o Cyrus). Oglądnę to ocenie. Przyznam że francuska wersja mi się podobała i trudno będzie przebić..
Daję szanse. Dlatego napisałam że nie jestem uprzedzona do filmu. Francuska wersja była dobra, więc też nie bardzo rozumiem dlaczego powstaje właściwie ten sam film tylko w innym języku. :P Może akurat okaże się że ta wersja będzie lepsza...;)
NIerozumiem tylko po co nakręcac ten sam film 4 lata po premierze pierwszego i to jeszcze przez tego samego reżysera?
och zobaczymy. może nie będzie źle. do Cyrus się nie czepiam bo pomimo jej wizerunku jakiś talent mieć musi....