Jeden z najgorszych filmów jakie w życiu widziałam, i nie jest to przesada. Aktorstwo na przerażającym poziomie, fabuła i bohaterowie sprawiają, ze tracę nadzieję pokładaną w kinematografii. Po prostu obraża inteligencję i gust widza. Powstał jak sądzę, dla dziewczynek wychowanych na serialach Disney Channel. Moge go opisać przez jedną scenę w której typowa nastolatka Lola przykleja w pamiętniku opakowanie po prezerwatywach, które potem tajemniczym zbiegiem okoliczności znajduje jej matka. Dno.
Ja może tak nisko go nie oceniłem, ale popieram w zupełności Twoją opinię. Ot, taka historyjka dla gimnazjalistów. Dziwi mnie tylko , że Miley (której swoją drogą nie trawię) po kilku minimalnie ambitniejszych rolach zrobiła trzy kroki w tył, grając w ...LOLu.
Popieram całkowicie. Szkoda trochę Demi, która jest naprawdę dobrą aktorką. Nie rozumiem dlaczego wzięła udział w tym projekcie. Moja ocena filmu to 2/10, ponieważ wytrzymałam do końca xD
a moim zdanie film zajebisty! jeden z najlepszych, ale każdy ma swoje zdanie ;) pozdrawiam
Fakt że nie był za dobry ale bez przesady. Nie był taki zły jak sądziłam. Już od samego początku nie spodziewałam się po nim za wiele ale potraktowałam sobie ten film jako taki na rozluźnienie dnia. Może i nie miał złożonej treści i aktorzy nie powalali swoim warsztatem aktorskim ale jak na taką komedię rom. dla nastolatków to całkiem niezły. Widziałam dużo gorsze filmy od tego.
co kto lubi. jeśli ktoś woli lekkie filmy, nei zawsze bardzo realne to pewnie polubił też ten. nie porównuje się takich filmów z filmami akcji etc więc miłośnicy tych gatunków i ci, którzy preferują te niż komedie romantyczne na pewno nie ocenią tego filmu wysoko. jednak uważam że 0 gwiazdek mu się nie należy, w każdym filmie jest coś warte docenienia. no ale o gustach się nie dyskutuje...