LOL

2012
6,3 80 tys. ocen
6,3 10 1 80118
4,3 6 krytyków
LOL
powrót do forum filmu LOL
ocenił(a) film na 7
lolita84

nie ogladalam amer wersji, ale po zwiastunie juz stwierdziam, ze franc. wersja lepsza. ZDECYDOWANIE

forgetting

A mi francuska nie podobała się w ogóle. Mam nadzieję, że amerykańska będzie lepsza.

yvonneD

lepsza

lolita84

We francuskiej wersji się zakochałam;D tej nie mogę nigdzie znaleźć.. ;p mam nadzieję że też jest tak samo dobra ;p

kasia0940

No to od dziś nie powinnaś mieć problemu ze znalezieniem bo pojawiły się ripy. (:

ocenił(a) film na 3
kasia0940

http://kat.ph/lol-2012-brrip-xvid-etrg-t6517360.html

lolita84

Jeżeli komuś w ogóle nie spodobała się francuska to niech nie traci czasu oglądając wersję US, gdyż praktycznie każda scena jest identyczna ;) Mnie osobiście bardziej przekonała do siebie wersja francuska- nie chodzi o to, że w tej drugiej gra Miley czy coś [którą z resztą lubię po 'Ostatniej Piosence :)] ale franc wersja ma po prostu taki specyficzny klimat dzięki któremu najchętniej oglądam ten film kiedy za oknem pada, a w ręce mam kubek kakao.

ocenił(a) film na 7
lolita84

Myślałam ze będzie gorzej ... tak naprawdę ta wersja jest kopia francuskiej dostosowaną troszkę do pruderyjnych amerykanów.
Mały plus za rozwiniecie niektórych wątków bardziej niż we francuskiej wersji.
W tej wersji bardziej polubiłam mamę Lol która wydała mi sie mniej histeryczna a także Kyle bardziej sympatyczny i mniej wpatrzony w siebie niż Maël ( ale to może Francuzi tak maja :P )

Uwielbiam francuska wersje ale ta tez mi się podobała